Συντετριμμένος ο Οδυσσέας Σταμούλης: «Είναι απανωτά όλα» - Η πρώτη δήλωση για το θάνατο της πρώην συζύγου του, Κάτιας Νικολαΐδου

"Λύγισε" μιλώντας στο Super Κατερίνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συντετριμμένος ο Οδυσσέας Σταμούλης: «Είναι απανωτά όλα» - Η πρώτη δήλωση για το θάνατο της πρώην συζύγου του, Κάτιας Νικολαΐδου

Θρήνος επικρατεί με την είδηση θανάτου της Κάτιας Νικολαΐδου. Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο αδερφός της και η μητέρα της, ενώ συντετριμμένος είναι και ο πρώην σύζυγος της Οδυσσέας Σταμούλης, ο οποίος ήδη βιώνει την ξαφνική απώλεια του γιου του σε ηλικία 11 ετών.

Η ηθοποιός έφυγε από την ζωή μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο για δεύτερη φορά, γεγονός που δεν γνώριζε κανείς με την απώλεια της να σκάει σαν "βόμβα" μέσα από μια ανάρτηση στα social media.

Η ίδια πίστευε πως θα βγει νικήτρια και από αυτή την μάχη, ωστόσο δυστυχώς δεν τα κατάφερε - δείτε την εξομολόγηση για τις τελευταίες στιγμές της στο νοσοκομείο.

Η πρώτη δήλωση του Οδυσσέα Σταμούλη για την Κάτια Νικολαΐδου

Σήμερα Πέμπτη 9/11 στην εκπομπή Super Κατερίνα, μίλησε ο Οδυσσέας Σταμούλης, δηλώνοντας συντετριμμένος.

«Με την Κάτια είχα να μιλήσω πάνω από 20 χρόνια. Είμαι συντετριμμένος, έτσι κι αλλιώς ήμουν. Είναι απανωτά όλα αυτά. Τα πιο θερμά του συλλυπητήρια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Η εξομολόγηση της Κάτιας Νικολαΐδου για τον χωρισμό τους

Η ηθοποιός, ούσα καλεσμένη στην εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη "Αργά" στο παρελθόν, είχε προχωρήσει σε μία βαθιά εξομολόγηση για τον χωρισμό τους. Το απόσπασμα αυτό είχε προβληθεί στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης: «Έχασα την αγάπη, τη σταθερότητα, το στήριγμά μου» - Η τελευταία σπαρακτική ανάρτηση της Κάτιας Νικολαΐδου

«Έρχεται μία μέρα που ο καρκίνος σου χτυπά την πόρτα... Ήταν δύσκολο. Είχα μεγάλη θέληση! Ένιωθα ότι θα τα καταφέρω, είπα θα ζήσω, δεν θα πεθαίνω από αυτό. Ήταν στους λεμφαδένες, είχε περάσει στο λαιμό και στο κεφάλι. Ήταν στο τελευταίο στάδιο. Δεν ήθελα να κρυφτώ, βγήκα αμέσως και μίλησα για αυτό. Κυκλοφορούσα καραφλή. Ήμουν 7 ώρες διασωληνωμένη για να μπαίνει μέσα το υγρό. Σε κάθε σταγόνα έλεγα "τώρα σκοτώνω ένα κύτταρο καρκινογόνο". Οι γονείς μου έπαθαν μεγάλο σοκ! Ο άντρας μου αποφάσισε να φύγει... Μου κόστισε ο χωρισμός περισσότερο από την αρρώστια, σε ανθρώπινο επίπεδο. Μπορεί να μην ξημερώσει η άλλη μέρα και δεν είναι εκεί να σου κρατήσει το χέρι…», είχε δηλώσει.

Δείτε επίσης: «Μετέφερα λάθος ότι η μητέρα του 11χρονου παιδιού που πνίγηκε..» - Ο Παπαδάκης Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Κάτια Νικολαΐδου