«Έχω αυτομαστιγωθεί για...» - Η βαθιά εξομολόγηση της Αλίκης Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά

«Προσπαθούσα να σκεφτώ, αν θα...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η σύζυγος του μεγάλου ηθοποιού του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού (δείτε τι είχε πει, ότι της λείπει από αυτόν), παραχώρησε μία συγκλονιστική και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή, "Καλύτερα Αργά", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Action24, και τη γνωστή δημοσιογράφο, Αθηναΐδα Νέγκα.

Η εξομολογητική συνέντευξη της Αλίκης Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά

Η δημοσιογράφος ρώτησε την επίσης ηθοποιό μία αρκετά δύσκολη ερώτηση, σε σχέση με το γεγονός, πως γίνεται μία νέα και επαγγελματικά άρτια οντότητα ήξερε τι θα συμβεί, πώς παντρεύτηκε έναν άνδρα με μεγάλη διαφορά ηλικίας. Υπενθυμίζουμε, πως το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί ένα γιο το Φοίβο Βουτσά.

«Έχω αυτομαστιγωθεί για αυτό το κομμάτι. Προφανώς μέσα μου το ήξερα. Εξάλλου έχω χάσει τον πατέρα μου στα 13 μου χρόνια. Προσπαθούσα να σκεφτώ, όταν θα συμβεί αυτό, αν θα είναι 13 ο Φοίβος, θα τα καταφέρει, όπως τα κατάφερα εγώ. Τελικά, οι υπολογισμοί μου πέσανε έξω, και ήτανε πολύ νωρίτερα, ήταν τρία, τρεισήμισι ο Φοίβος. Αυτό τελικά, ίσως, να ήταν και καλύτερο. Γιατί η μεγαλύτερη ηλικία έρχεται με μεγαλύτερη συνειδητοποίηση των πραγμάτων ,και με μεγαλύτερο προβληματισμό, ενώ τώρα το πένθος ξεδιπλώθηκε πιο ομαλά και πιο συμβατά με την ηλικία του, και το επεξεργάζεται, καθώς τα χρόνια κυλούν. Και όπως το αντιμετωπίζει από τους άλλους, και όπως ο ίδιος βάζει νέους προβληματισμούς μεγαλώνοντας, καλύτερα. Ήξερα! Όταν αυτομαστιγώθηκα για αυτό το γεγονός, σκέφτηκα αυτό, ότι κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποτέ θα φύγει ο σύντροφός του, ή και ο ίδιος.

Κάνεις δεν πρέπει να έχει κρατήματα, όταν συναντάς τον έρωτα σε αυτό το ταξίδι της ζωής. Υπάρχουν άνθρωποι που θα περάσουν από αυτό τον πλανήτη και δε θα νιώσουν τον έρωτα. Όταν τον συναντήσεις, όσο ασυνήθιστο και αν είναι η διαφορά της ηλικίας, και τα προβλήματα, που θα προκύψουν, δεν μπορείς να μην το ζήσεις. Θα παραμείνεις πάντα λίγος μικρός και φτωχός. Αν δεν μου είχε συμβεί, και δεν ήμουν αρκετά απελευθερωμένη, για να το ζήσω, σήμερα δεν θα ήμουν σήμερα μητέρα. Ο Κώστας στάθηκε αρσενικό, περισσότερο από όλα τα αρσενικά της ζωής μου και δέχτηκε να με κάνει μητέρα», απάντησε.