Οι πρώτες δηλώσεις του αδερφού της Κάτιας Νικολαΐδου - «Το περιμέναμε από ένα σημείο και μετά»

«Ήμουν μαζί της χθες»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι πρώτες δηλώσεις του αδερφού της Κάτιας Νικολαΐδου - «Το περιμέναμε από ένα σημείο και μετά»

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η οικογένεια της Κάτιας Νικολαΐδου. Η ηθοποιός έχασε την μάχη που έδινε για δεύτερη φορά με τον καρκίνο και άφησε την τελευταία της πνοή την Τετάρτη 8/11 σε ηλικία 58 ετών μετά από αρκετούς μήνες νοσηλείας στο νοσοκομείο.

Ο αδερφός της, μίλησε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Πρωινό του ΑΝΤ1, λίγες ώρες μετά την σπαρακτική ανάρτηση που έκανε στα social media. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του Γιώργου Λιάγκα, ωστόσο, δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με το θάνατό της.

Οι δηλώσεις του αδερφού της Κάτιας Νικολαΐδου

«Τα είπατε όλα! Τώρα επειδή με έχετε πετύχει στο δρόμο, δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο. Το ξέρω ότ την γνωρίζατε την Κάτια, ξέρετε τι έχει περάσει. Επανήλθε και από αυτό έφυγε. Δεν θέλω να δώσω λεπτομέρειες ούτε το πως και γιατί. Όπως την ξέρατε ήταν, και πιο δυνατή ακόμα», ανέφερε αρχικά.

«Το περιμέναμε από ένα σημείο και μετά. Τα διαδικαστικά μην τα συζητάμε, ξεκινάω την ημέρα μου για όλα αυτά. Δεν ξέρω πότε θα γίνει η κηδεία», αποκάλυψε για να συμπληρώσει «Ήμουν μαζί της χθες».

«Θα θυμάμαι την αγάπη που έδινε σε όλο τον κόσμο. όχι μόνο στην οικογένεια της αλλά και σε ανθρώπους άγνωστους για αυτή. Η Κάτια ήταν ένα φως και θα με συντροφεύει μέχρι να την συναντήσω. Ήταν και νονά της κόρης μου», εξομολογήθηκε.

Νωρίτερα στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε και ο πρώην σύζυγό της, Οδυσσέας Σταμούλης!

Οι τελευταίες στιγμές της στο νοσοκομείο

Σήμερα Πέμπτη 9/11 η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για την απώλεια της, ενώ δήλωσε πως δεν γνώριζε τίποτα σχετικά με την υγεία της και τα όσα περνούσε το τελευταίο διάστημα - δείτε εδώ τα λόγια της.

Μάλιστα σε τηλεφωνική επικοινωνία έβγαλε στον αέρα τον σχεδιαστή Δημήτρη Στρέπκο, ο οποίο εξομολογήθηκε τα όσα βίωσε στο πλευρό της Κάτιας Νικολαΐδου τους τελευταίους μήνες που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

«Η ψυχολογία της ήταν καλά. Πίστευε ότι θα το ξεπεράσει. Ήταν στο νοσοκομείο από τον Μάιο. Έκανε έναν αγώνα και πίστευε ότι θα πάει καλά. Το είχε ξαναπεράσει. Ήταν άλλος ένας αγώνας. Τον Αύγουστο νόμιζα ότι το ξεπεράσαμε. Πίστευε ότι θα νικήσει, γελάγαμε, πιστεύαμε ότι θα φύγει. Με τον αδελφό της μιλάμε καθημερινά, δεν το πιστεύουμε ότι έφυγε. Εμείς το περνάμε καιρό, για σας ήταν ξαφνικό, αλλά για μας ήταν το κορίτσι μας που πόναγε», αποκάλυψε μεταξύ άλλων.