Χώρισαν μετά από 4 χρόνια η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Θανάσης Τότσικας

Δείτε όλο το ρεπορτάζ

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Χωριστούς δρόμους τράβηξαν η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Θανάσης Τότσικα μετά από 4 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πάμε Δανάη που προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 9/11.

Ο χωρισμός τους έπεσε σαν βόμβα στην ελληνική Showbiz, πάρα το γεγονός ότι το ζευγάρι καρατούσε τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, η ηθοποιός και ο σύντροφός της είχαν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους και εδώ και μερικό διάστημα συγκατοικούσαν.

Χωριστοί δρόμοι για το ζευγαρι μετά από μετά από 4 χρόνια

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί εδώ και αρκετό διάστημα. Ωστόσο, οι δύο τους, διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και μάλιστα πρόσφατα συναντήθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστεί ο Αποστόλης Τότσικας.

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ:

Όσα είχε δηλώσει η ηθοποιός για τη σχέση τους

Η ηθοποιός, δεν μιλούσε συχνά για τη σχέση της, όμως όταν το έκανε μιλούσε με τα πιο τρυφερά λόγια, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τον έρωτα της για εκείνον.

Είσαι όμως ερωτευμένη αυτή την εποχή;

Ναι, είμαι και είναι γνωστή πια, νομίζω, η σχέση μου με τον Θανάση Τότσικα. Είμαστε μαζί για περισσότερο από έναν χρόνο και περνάμε καλά. Με τον Θανάση έχουμε πολλά κοινά στοιχεία. Εχουμε πάθος και οι δύο για το σινεμά, κοινό τρόπο σκέψης και κοινά αυτονόητα. Γνωριστήκαμε την εποχή όπου έπαιζα στις «Αγριες μέλισσες» και έτυχε να συνεργαστούμε πέρυσι στον «Σιωπηλό δρόμο», όπου εκείνος έκανε το μοντάζ (σσ: ο Θανάσης Τότσικας είναι σκηνοθέτης). Οπότε με έχει ζήσει σε όλες τις τελευταίες μου δουλειές.

ΦΑΜΕΛΗ - ΤΟΤΣΙΚΑΣ
NDP PHOTO

Μένετε μαζί;

Οχι. Είναι κάτι που έχουμε κάνει και οι δύο με προηγούμενες σχέσεις μας και δεν το έχουμε ανάγκη στην παρούσα φάση. Περνάμε πολύ χρόνο μαζί, μένουμε πολλές ημέρες μαζί, πάρα πολλές αλλά τυπικά δεν μένουμε μαζί. Όχι γιατί θέλουμε με να διατηρήσουμε την ανεξαρτησία μας, απλώς πιστεύω ότι η ζωή και τα πράγματα πηγαίνουν από μόνα τους χωρίς να χρειαστεί να τα πιέσουμε. Η συμβίωση ή και ο γάμος δεν είναι κάτι που αποζητώ αυτή την εποχή.

Απόστολος Τότσικας Θανάσης Τότσικας

Τι αποζητάς αυτή την εποχή;

Νομίζω τίποτα, είμαι ικανοποιημένη με τη ζωή μου. Είμαι σε μια φάση όπου δουλεύω πάρα πολλές ώρες αυτό έχω τώρα ως προτεραιότητα και όλα τα άλλα θα έρθουν αν είναι να έρθουν. Θέλω να αντιμετωπίζω τα πράγματα με μια χαλαρότητα. Δεν θέλω ούτε να πιέζομαι, ούτε να πιέζω τους άλλους.