«Ανοίγοντας την τηλεόρασή μου είδα μια δυσάρεστη είδηση» - Τα σπαρακτικά λόγια της Ελένης Μενεγάκη για την Κάτια Νικολαΐδου

«Πέτυχα τον Γιώργο Λιάγκα να λέει...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ανοίγοντας την τηλεόρασή μου είδα μια δυσάρεστη είδηση» - Τα σπαρακτικά λόγια της Ελένης Μενεγάκη για την Κάτια Νικολαΐδου

Βαρύ ήταν το κλίμα στην έναρξη της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, σήμερα Πέμπτη 9/11. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου η οποία έφυγε από την ζωή έπειτα από μάχη που έδινε με τον καρκίνο και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο από τον περασμένο Μάιο.

Όπως αποκάλυψε την είχε γνωρίσει και μάλιστα της είχε πάρει συνέντευξη στο παρελθόν. Δεν δίστασε επίσης να αναφερθεί στο ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα λίγο νωρίτερα σχετικά με τον ρατσισμό που υπάρχει στους χώρους εργασίας για τους ανθρώπους που είναι άρρωστοι.

Η δήλωση της Ελένης Μενεγάκη για την Κάτια Νικολαΐδου

«Γεια σας, φίλες και φίλες μου, καλησπέρα σας. Κι ενώ ξέρετε ότι κάθε μέρα θέλω να μπαίνω με χαμόγελο, με θέματα που μας αφορούν πολύ, δεν μπορώ να μην πω ότι σήμερα ανοίγοντας την τηλεόρασή μου είδα μια δυσάρεστη είδηση. Αφορούσε μια γυναίκα, μια γνωστή ηθοποιό. Την είχα γνωρίσει, της είχα πάρει συνεντεύξεις. Μιλάω για την Κάτια Νικολαΐδου και το πόσο πάλεψε την ασθένειά της.

Άκουγα συναδέλφους της σήμερα να είναι σοκαρισμένοι. Όλοι μιλούσαν με αγάπη. Εγώ κάπως μπερδεμένα το έχω στο μυαλό μου... όταν είχε μιλήσει πριν 20 χρόνια, της δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψει και στην παρουσίαση, μου έρχονται πολλά πράγματα στο μυαλό.

Είχε στενοχωρηθεί τότε, είχε χάσει από κοντά της ανθρώπους και σε προσωπικό επίπεδο και σε επαγγελματικό. Πέτυχα τον Γιώργο Λιάγκα να λέει "τι συμβαίνει στις δουλειές όταν κάποιος άνθρωπος αρρωσταίνει". Έχει δίκιο, δεν λέω ότι αυτό συμβαίνει αλλά συμβαίνει κάποιος», δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε που και πότε θα γίνει η κηδεία της!

Λίγα λόγια για τη ζωή και το έργο της

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1992 στο επεισόδιο "Νυχτερινός επισκέπτης" της αστυνομικής σειράς Τμήμα Ηθών. Το 1993 ακολούθησε μία guest εμφάνιση στην κωμική σειρά Στον αστερισμό της γραβάτας, με τον Βλάσση Μπονάτσο. Το 1995 έπαιξε στο επεισόδιο "Σαλώμη" της σειράς Ανατομία ενός εγκλήματος, συμμετείχε σε δύο ιστορίες της σειράς Μαγική Νύχτα ενώ έκανε και μία guest εμφάνιση στην αισθηματική σειρά Πειρασμός. Τη σεζόν 1996-1997 υποδύθηκε τη Τζούλη στη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη Παλίρροια στο Mega Channel.

Το 1999 πρωταγωνίστησε μαζί με τη Μαρία Γεωργιάδου, τη Σμαράγδα Διαμαντίδου, τη Σόφη Ζαννίνου, τη Χριστίνα Θεοδωροπούλου και την Τάνια Καψάλη στην κινηματογραφική κωμωδία του Νίκου Περάκη Θηλυκή εταιρεία. Τη σεζόν 1999-2000 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κωμική σειρά Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα ενώ έκανε διάφορες εμφανίσεις στην κωμική σειρά Αριστοτέλης ο άριστος.

Από το 2000 μέχρι το 2002 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κωμική σειρά του Alpha TV Θα σε δω στο πλοίο. Το 2003 συνεργάστηκε και πάλι με τον Νίκο Περάκη στην κωμωδία Η Λίζα και όλοι οι άλλοι υποδυόμενη μία δημοσιογράφο του περιοδικού cosmopolitan. Τη σεζόν 2003-2004 υποδύθηκε τη Νάνσυ στο δεύτερο κύκλο της κωμικής σειράς του ANT1 Τα Φιλαράκια. Από το 2004 μέχρι το 2006 υπήρξε συμπαρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha TV Αυτό μας έλειπε!. Από το 2005 μέχρι το 2007 συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη Πάνο Κοκκινόπουλο πρωταγωνιστώντας σε συνολικά 15 ιστορίες της αστυνομικής σειράς 10η εντολή.

Από το 2007 μέχρι το 2009 πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά του Mega Channel Μια στιγμή δυο ζωές υποδυόμενη την Άννα Ιωάννου. Τη σεζόν 2008-2009, πέρα από την παρουσία της στο δεύτερο κύκλο της σειράς Μια στιγμή δυο ζωές, ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του SIGMA Σε φόντο κόκκινο μαζί με τον Γιάννη Βόγλη. Παρέμεινε στο καστ της σειράς μέχρι και την ολοκλήρωσή της το καλοκαίρι του 2012 έχοντας την μακροβιότερη παρουσία από οποιοδήποτε άλλο ηθοποιό σε αυτή. Τη σεζόν 2012-2013 είχε ένα ρόλο κλειδί στην καθημερινή σειρά του Mega Channel Κλεμμένα Όνειρα.Το 2013 υποδύθηκε τη Γεωργία στη κινηματογραφική μαύρη κωμωδία του Δημήτρη Αρβανίτη Μια νύχτα στην Αθήνα.

Πηγή: Βικιπαίδεια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Θα σε θυμάμαι πάντα όπως...»: Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Αλίκης Κατσαβού στην Κάτια Νικολαϊδου

«Και τελικά ποιος είναι ο δικός μας χώρος;» - Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τους ηθοποιούς που παρουσιάζουν εκπομπές στην τηλεόραση

«Αντίο αγαπημένη μου φίλη! Καλό ταξίδι» - Ο σοκαριστικός τρόπος που έμαθε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου

«Είναι πολύ δυνατή γυναίκα! Δεν ήξερα τίποτα για τις δύσκολες ώρες» - Ξέσπασε σε κλάματα η Ζήνα Κουτσελίνη για τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου

«Δεν ξέρω, πως να το αντιμετωπίσω...» - Σπάραξε η Μπέσσυ Μάλφα για το χαμό της καλύτερης της φίλης, Κάτιας Νικολαΐδου

Όλη η αλήθεια για τα τελευταία 5 χρόνια της Κάτιας Νικολαΐδου: Είχε εγκαταλείψει την Ελλάδα - Που βρισκόταν και τι έκανε

Ξέσπασε σε κλάματα ο Τάσος Χαλκιάς στο Πρωινό για την Κάτια Νικολαϊδου: «Εύχομαι εκεί στο άγνωστο να βρει κάτι καλύτερο»

Κάτια Νικολαΐδου: Ο καλλιτεχνικός χώρος την αποχαιρετά