Τσακώθηκαν για ένα τραγούδι - Τι συνέβη με Αναστασία και Ζόζεφιν

Το μήλον της Έριδος

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Instagram/ Αναστασία
Instagram/ Αναστασία

Αν και το τελευταίο διάστημα έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού, αλλά και των δημοσιογράφων οι τηλεοπτικές κόντρες, όπως αυτή της Κατερίνας Καινούργιου με τη Φαίη Σκορδά (δείτε εδώ τι έχει συμβεί), εδώ και μερικές μέρες έχει ξεκινήσει μία διαμάχη ανάμεσα σε δύο πολύ γνωστές τραγουδίστριες, τη Ζόζεφιν και την Αναστασία.

Όλοι θυμόμαστε τη φαντασμαγορική τους εμφάνιση στα "Mad Video Music Awards 2023", όπου ουσιαστικά διασκεύασαν το τραγούδι "Είσαι μια θεά", και το οποίο έγινε τεράστια επιτυχία, σημειώνοντας 11 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Μάλιστα, οι δύο τους πέρασαν πολλές στιγμές από τις καλοκαιρινές τους διακοπές μαζί, όπως ενημέρωναν τους ακολούθους τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η σχέση τους, ωστόσο φαίνεται να περνάει κρίση και η φιλία τους να έχει κλονιστεί εξαιτίας του τραγουδιού, που προαναφέραμε και είδαμε στο παραπάνω βίντεο, όπως ανέφερε ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής "Πρωινό Σουσού", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Open.

Τι συνέβη με Αναστασία και Ζόζεφιν για το "Είσαι μια θεά"

Όπως ανέφερε χθεσινό ρεπορτάζ της εκπομπής, Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, οι δύο γυναίκες πλέον δε μιλάνε καν μεταξύ τους, αφού η ομάδα της μελαχρινής τραγουδίστριας είχε βρει και είχε προτείνει το συγκεκριμένο άσμα για το event, αλλά η άλλη προσπάθησε να πάρει τα δικαιώματα, ώστε να το κυκλοφορήσει μόνη της.

Οι κοπέλες είναι σε διαφορετικές δισκογραφικές, οπότε εκεί έγκειται εκ νέου το πρόβλημα. Προκειμένου να πάρει κάποια από τις δύο ερμηνεύτριες τα δικαιώματα του τραγουδιού θα πρέπει να τα ζητήσουν από το στιχουργό και το συνθέτη. Να θυμίσουμε, πως μία παρόμοια διαμάχη είχαμε παρακολουθήσει πριν λίγο καιρό με την Άντζυ Σαμίου και τη Χριστίνα Σάλτη με την Ανδρομάχη (δείτε εδώ τι είχε συμβεί).

Στο σημερινό ρεπορτάζ, Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, δώσανε νέες διευκρινήσεις, πως καμία από τις δύο δισκογραφικές εταιρείες δεν επιθυμούσε να κυκλοφορήσει το τραγούδι, σε πρώτη φάση. Στη συνέχεια, εξηγήσανε, πως οι δύο κοπέλες δεν έχουν τσακωθεί, αλλά έχουν "παγώσει" τις σχέσεις τους. Μάλιστα, η εταιρεία της μελαχρινής τραγουδίστριας της πρότεινε να το κυκλοφορήσει μόνη της, αλλά εκείνη δε δέχθηκε. Η ξανθιά τραγουδίστρια στον καινούριο της δίσκο το συμπεριέλαβε.