«Έχω δεχθεί πρόταση για το My Style Rocks...» - Ο λόγος που η Τάμτα δεν ήθελε να συμμετάσχει στο ριάλιτι μόδας

Τι είπε για την επειρία της στην Eurovision

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Έχω δεχθεί πρόταση για το My Style Rocks...» - Ο λόγος που η Τάμτα δεν ήθελε να συμμετάσχει στο ριάλιτι μόδας

Στην πρόταση που δέχτηκε για το My Style Rocks, και στην εμπειρία της στην Eurovision το 2019, αναφέρθηκε η Τάμτα σε δηλώσεις της στην κάμερα της Super Κατερίνα, στον Alpha, που προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 9/11.

Ο λόγος που η Τάμτα δεν δέχτηκε την πρόταση για το My Style Rocks

«Έχω δεχθεί πρόταση για το My Style Rocks, δεν θυμάμαι αν ήταν πέρσι και φέτος. Έχω κάποιες γνώσεις, δεν είναι κάτι που το έχω σπουδάσει. Έχω μία συγκεκριμένη αισθητική, και κάποια πράγματα τα καταλαβαίνω και κάποια άλλα μου τα έχει φέρει η εμπειρία» είπε η τραγουδίστρια.

Δείτε επίσης: Τέλος το κοντό μαλλί και οι κότσοι για την Τάμτα - Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε με το νέο της look

Σχετικά με την συμμετοχή της στην Eurovision του 2019 στο Τελ Αβίβ ανέφερε: «Ήταν πολύ ευχάριστη, πολύ δυνατή η εμπειρία μου εκεί. Πριν φτάσω εκεί δεν ήταν πολύ εύκολα τα πράγματα. Θα το ξανάκανα αλλά με τις δικές μου προϋποθέσεις. Θα ήμουν πιο αυστηρή για το τι θα ήθελα να παρουσιάσω».

«Έχω χαρεί πάρα πολύ που η Μαρίνα Σάττι θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision. Πιστεύω στην αισθητική της, δεν έχει κάνει τυχαία επιτυχία» πρόσθεσε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι δηλώσεις της για την ελληνική ταυτότητα

Η Τάμτα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινό μας, οι οποίες προβλήθηκαν την Τρίτη 30/5 με την τραγουδίστρια να μιλάει αναλυτικά για το ζήτημα με την ταυτότητά της, το οποίο η ίδια είχε δημοσιοποιήσει.

Όπως είναι γνωστό, η τραγουδίστρια γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γεωργία, η καριέρα της όμως και η συνέχεια της προσωπικής της ζωής ήταν στην Ελλάδα, την οποία πλέον δεν αποχωρίζεται.

Πρόσφατα μάλιστα η Τάμτα αποκάλυψε, πως μέσα από τη διαδικασία αυτή, που κίνησε παράλληλα κατάφερε να ψηφίσει για πρώτη φορά στη ζωή της, κάτι που ήταν πρωτόγνωρο για εκείνη.

«Είναι πολύ όμορφο παιδιά είναι πολλά χρόνια, νιώθω ότι είμαι χωρισμένη, είμαι πλέον τα μισά μου χρόνια στην Ελλάδα. Σε πολλά διαδικαστικά πράγματα μου έλυσε πολλά θέματα και πολλή ταλαιπωρία, οπότε το περίμενα πώς και πώς», είπε η Τάμτα