Τέλος το κοντό μαλλί και οι κότσοι για την Τάμτα - Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε με το νέο της look

Σας αρέσει;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τέλος το κοντό μαλλί και οι κότσοι για την Τάμτα - Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε με το νέο της look

Η Τάμτα είναι μια πολύ εκκεντρική καλλιτέχνιδα, η οποία όλα αυτά τα χρόνια, που χαράζει τη δική της ξεχωριστή πορεία στο χώρο της μουσικής έχει κάνει αμέτρητες αλλαγές τόσο ενδυματολογικά, όσο και στα μαλλιά της.

Τα look, που έχει υιοθετήσει η τραγουδίστρια άλλες φορές κράτησαν πολύ και άλλες λίγο. Το μόνο σίγουρο όμως είναι, ότι δεν φοβάται τα έντονα χρώματα στα μαλλιά της, τα κοντά μήκη, αλλά και τα έντονα χτενίσματα.

Αυτή τη φορά η Τάμτα με αφορμή το νέο video clip, που ετοιμάζει για το τραγούδι ''Αυταπάτη'' φυσικά και άλλαξε τα μαλλιά της...και αποφάσισε να δώσει μια γεύση από αυτά στο κοινό της μέσα από ένα βίντεο, που δημοσίευσε στο instagram.

Δείτε επίσης: Όλοι κοιτούσαν την Τάμτα και τον Πάρι Κασιδόκωστα στο event της Panik - Εκείνη στα μαύρα κι εκείνος με εκκεντρικό πουκάμισο

Η αλλαγή που έκανε η Τάμτα στα μαλλιά της

«AYTAPATI video clip is out! Want a taste of the backstage?», έγραψε η Τάμτα.

Θέλει να κάνει δεύτερο παιδί;

Στο περιοδικό InStyle και στην δημοσιογράφο, Ειρήνη Ζουρνατζή μίλησε η Τάμτα και παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο ιδιαίτερο δέσιμο με την κόρη της, Άννυ αλλά και στην πολύχρονη σχέση με τον σύντροφό της, Πάρι Κασιδόκωστα.

Έγινες μητέρα σε μικρή ηλικία. Κατά συνέπεια, μαμά και κόρη μεγαλώσατε παράλληλα. Πόσο σας ένωσε αυτό το δεδομένο και πόσο φίλες είστε σήμερα, μετά από όσο βιώσατε παρέα;

Έχουμε μια σχέση στην οποία κυριαρχεί η ελευθερία. Μιλάμε ανοιχτά και ενίοτε γινόμαστε φίλες, αλλά η σχέση μαμάς και κόρης δεν αλλάζει. Τελευταία, μπορεί να πάρει και το ρόλο της μαμάς καμιά φορά – είναι λίγο υπερπροστατευτική. Η Άννυ είναι η κινητήριος δύναμη μου σε ό,τι κάνω.

Η Τάμτα ως μαμά είναι αυστηρή, παραδοσιακή, συντηρητική η όχι;

Μία μαμά είναι πολλά πράγματα. Νομίζω πως ως μαμά είμαι αυστηρή. Εννοείται όμως ότι μία σχέση τα έχει όλα. Και τρυφερότητα και φροντίδα, ακόμα και κλάμα. Η σχέση μαμάς κόρης δεν αλλάζει πολύ, αλλά εξελίσσεται. Αυτό συμβαίνει με μένα και την Άννυ αλλά και με μένα και την δική μου μαμά. Η Άννυ είναι ενήλικη, έχει κάνει τις επιλογές της επαγγελματικά και προσωπικά και εγώ είμαι στο πλάι της να την στηρίζω και να την θαυμάζω.

Πέρνα από το μυαλό σου το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός ακόμα παιδιού ή και ενός γάμου;

Πατάω στο σήμερα και στο τώρα πολύ γερά, πολύ συνειδητοποιημένα. Αφήνω όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά!