Όλοι κοιτούσαν την Τάμτα και τον Πάρι Κασιδόκωστα στο event της Panik - Εκείνη στα μαύρα κι εκείνος με εκκεντρικό πουκάμισο

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Δευτέρας 2/10 πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» το event Panik Concert 2023, όπου παρευρέθηκαν πολλοί και λαμπεροί καλλιτέχνες για να τραγουδήσουν και να παρακολουθήσουν το show με μεγάλο ενθουσιασμό (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το μπλε χαλί).

Από εκεί, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να λείπει και η Τάμτα, η οποία κατέφθασε συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, Πάρι Κασιδόκωστα. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, μάλιστα, τους εντόπισε στα καθίσματα, δίπλα στην Μαριάννα Λάτση και τον Γιώργο Αρσενάκο.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Τάμτας και του Πάρι Κασιδόκωστα

Η τραγουδίστρια, η οποία πάντα επιλέγει να κάνει εκκεντρικές εμφανίσεις, φόρεσε ένα πολύ ιδιαίτερο μαύρο ρούχο, με δερμάτινα γάντια, μπότες, σκουλαρίκια στα αυτιά και μαύρο choker στον λαιμό, έχοντας πιασμένα τα μαλλιά της σε αυστηρό κότσο, κάνοντας το "μπαμ" με το κατακόκκινο κραγιόν της.

Ο καλός της, όμως, έκλεψε τα βλέμματα, καθώς βρέθηκε δίπλα της με ένα πολύ έντονο print στο πουκάμισό του, το οποίο ήταν κόκκινο με μαύρες λεπτομέρειες. Οι δυο τους χαμογελούσαν στην κάμερα και διασκέδασαν όλο το βράδυ ανενόχλητοι (δείτε εδώ την εξομολόγησή της για εκείνον μετά από 8 χρόνια σχέσης).

Τάμτα Πάρις

Τάμτα Πάρις Κασιδόκωστας Panik Concert

Φωτογραφίες από το σπίτι τους στα Νότια Προάστια

Οι δυο τους μένουν σε ένα φανταστικό σπίτι, άκρως μοντέρνο και εκκεντρικό, ενώ είναι ξεκάθαρες οι πινελιές που έχει βάλει η τραγουδίστρια, η οποία φημίζεται άλλωστε αυτά τα χρόνια για το στυλ της (δείτε εδώ πρόσφατες φωτογραφίες του ζευγαριού με στιλάτα street looks)

Η ίδια μάλιστα πολλές φορές έχει ποζάρει σε διάφορες γωνίες του σπιτιού τους και έχει μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες, δίνοντας μας μια γεύση για το πως είναι. Όπως έχουμε λοιπόν δει, έχει λευκό ξύλινο πάτωμα, λευκούς τοίχους, αρκετά μοντέρνα καθιστικά, έθνικ ριχτάρια και μαξιλάρια, καθρέφτες και πίνακες ζωγραφικής.

Το σπίτι είναι αρκετά φωτεινό, μεγάλο και βρίσκεται στα Νότια Προάστια της Αθήνας.

undefined

undefined

undefined

undefined

Εσωτερικές φωτογραφίες: Instagram / Tamta