«Πια δεν τα φοβάμαι!» - Η Βίκυ Καγιά ''έσπασε'' τη σιωπή της μετά την Ελεονώρα Μελέτη για τα χρόνια του ''Πρωινού Καφέ''

Τι είχε συμβεί τότε με το μοντέλο;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού Σουσού, οι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη (9/11) με το μοντέλο - παρουσιάστρια να μιλάει τόσο για τα νέα επαγγελματικά της βήματα, όσο και για το παρελθόν της.

Όπως τόνισε η Βίκυ Καγιά για εκείνη η τηλεόραση είναι κάτι, που για την ώρα έχει ολοκληρωθεί, καθώς είναι σε μία φάση στη ζωή της, που χρειάζεται να ξεκουραστεί και να πάρει μια απόσταση από τα πράγματα.

Δείτε επίσης: Με total black look στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, στο πλευρό του Ηλία Κρασσά - Η εμφάνιση της Βίκυς Καγιά που "μάγεψε"

Πρόσφατα ωστόσο έπαιξε σε μία ταινία με τους δημοσιογράφους να την ρωτάνε αν φοβάται την κριτική, καθώς και παλιότερα είχε κριθεί, όταν στις αρχές της καριέρας της είχε αποφασίσει να παρουσιάσει τον Πρωινό Καφέ

Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά για την εποχή του Πρωινού Καφέ

«Επειδή τα έχω ακούσει πάρα πολλά χρόνια και για πάρα πολλούς λόγους πια δεν τα φοβάμαι», είπε η Βίκυ Καγιά.

Το νέο επαγγελματικό της βήμα

Το προσωρινό τέλος της Βίκυς Καγιά από την τηλεόραση δε σήμαινε, πως δε θα τη βλέπαμε ξανά στην οθόνη. Μέσα από post, που έγινε στο instagram έγινε γνωστό, πως το μοντέλο έπαιξε αθόρυβα στην Ταινία ''Πολύδροσο'', που θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στις 8/11.

«Αυτή η ιστορία έχει μόνο ανθρώπους τρυφερούς σε έναν όχι τρυφερό κόσμο.⁠
Σοφία Κόκκαλη - Βίκυ Καγιά⁠
Πολύδροσο⁠
Μια ταινία του The Boy.⁠
Πανελλήνια Πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, Τετάρτη 8/11, 19:00, Αίθουσα Τζον Κασσαβέτης⁠
Στους κινηματογράφους το 2024 από το Cinobo.⁠
Περισσότερα σύντομα.⁠
⁠@filmfestivalgr @filmikiproductions», έγραψε λογαριασμός Cinobo στο instagram.

«Το Πολύδροσο σε μια βδομάδα στην Θεσσαλονίκη», έγραψε η Μυρτώ Τζίμα.