Με total black look στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, στο πλευρό του Ηλία Κρασσά - Η εμφάνιση της Βίκυς Καγιά που "μάγεψε"

Τι φόρεσε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με total black look στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, στο πλευρό του Ηλία Κρασσά - Η εμφάνιση της Βίκυς Καγιά που

Στροφή στην καριέρα της κάνει η Βίκυ Καγιά. Μετά την απόφαση της να σταματήσει για κάποιο διάστημα από την τηλεόραση (δείτε το λόγο) μπαίνει ξανά μπροστά στην κάμερα, ωστόσο για τα γυρίσματα ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί.

Το μοντέλο συμμετέχει στην ταινία του Αλέξανδρου Βούλγαρη με τίτλο The Boy, στην οποία υποδύεται την Σοφία. Πρόκειται για ταινία που μιλάει για μια κοπέλα που γυρνάει στο Πολύδροσο για να φροντίσει την μητέρα της, εκεί όμως συναντάει φαντάσματα του παρελθόντος και τους ανθρώπους που την έκαναν να φύγει (δείτε φωτογραφία από τα γυρίσματα).

Το βράδυ της Τετάρτης 9/11 λοιπόν, η Βίκυ Καγιά βρέθηκε στο Ολύμπιον όπου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα. Στο πλευρό της ήταν ο σύζυγός της, Ηλίας Κρασσάς που την στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Η λαμπερή εμφάνιση της Βίκυς Καγιά

Για την συγκεκριμένη βραδιά επέλεξε ένα total black outfit πολύ στιλάτο και που ταίριαζε στο στιλ της.

Βίκυ Καγιά Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς

Τα μυστικά της για να μένει πάντα σε φόρμα

Από την Λίτσα Αναστασάκη και το περιοδικό YOU

Η Βίκυ Καγιά πιστεύει στην υγιεινή αλλά όχι στην εξοντωτική διατροφή! Μέσα στην ημέρα επιδιώκει να τρώει περίπου κάθε τρεις ώρες, κάνοντας μικρά και συχνά γεύματα, και προσπαθεί να καταναλώνει πολλά φρούτα και λαχανικά. Έτσι τονώνει τον μεταβολισμό της και καίει λίπος όλη μέρα.

Αντί να κοιτάζει συνέχεια το ρολόι, συγχρονίζεται με τα σημάδια που της δίνει το ίδιο της το σώμα. Για παράδειγμα εάν δεν πεινάσει μετά από 3 ώρες, δεν τρώει υποχρεωτικά, αλλά σε περίπτωση που πεινάσει πάρα πολύ μετά από 2,5 ώρες, τότε απολαμβάνει το επόμενο γεύμα η σνακ που περιλαμβάνει το πρόγραμμα της.

Και κάτι σημαντικό: Τα γεύματα της δεν ξεπερνούν τις 400 θερμίδες, τα σνακ τις 100 και τα γλυκά τις 50! Έτσι, το σύνολο των θερμίδων που καταναλώνει την ημέρα είναι περίπου 1.450. Για αυτό όπως βλέπουμε σε βίντεο το σώμα της δεν έχει ούτε ένα ψεγάδι....