Αψεγάδιαστο το σώμα της Βίκυς Καγιά στα 45 της - "Σούσουρο" με το βίντεο που κυκλοφορεί στο Instagram

"Σκίζει" τα κύματα της Μυκόνου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Βίκυ Καγιά
Instagram / Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά χαλαρώνει όσο ποτέ στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο, για άλλη μία χρονιά, και πλέον, εφόσον έχει τον ελεύθερο χρόνο, ασχολείται ακόμη περισσότερο με τα social media της, δημοσιεύοντας όλο και πιο συχνά περιεχόμενο σε αυτά.

Την Τρίτη 1/8, για να καλωσορίσει τον Αύγουστο, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που έτρεχε στην παραλία δίπλα στα κύματα με κατακόκκινο μαγιό, μαζί με μερικές φωτογραφίες της από τα παιχνίδια με τα παιδιά της στην θάλασσα και έγινε χαμός, καθώς όλοι σχολίαζαν το καλλίγραμμο σώμα της, το οποίο έχει καταφέρει να διατηρεί αψεγάδιαστο στα 45 της (δείτε εδώ την διατροφή που ακολουθεί).

Δείτε επίσης: Ολόκληρος άντρας στην αγκαλιά της Βίκυς Καγιά ο γιος της, Κάρολος - Η τρυφερή στιγμή τους σε παραλία της Μυκόνου

Το βίντεο της Βίκυς Καγιά με μαγιό στη Μύκονο

Οι φωτογραφίες με τις βουτιές της στην παραλία με τον Ηλία Κρασσά

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την εντόπισε σε κοσμική παραλία μαζί με τον Ηλία Κρασσά να κάνουν τις βουτιές τους στη θάλασσα και να κάνουν ηλιοθεραπεία κάτω από τον καυτό ήλιο.

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς είναι από τα πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, γεγονός που αποδεικνύουν οι τρυφερές αναρτήσεις στα social media από εξορμήσεις τους και ταξίδια τους στο εξωτερικό. Μάλιστα, σε έξοδο τους για φαγητό είχαν πολύ τρυφερά τετ α τετ όπως δείχνει το βίντεο που κυκλοφόρησε.

Στις φωτογραφίες από το μπάνιο τους στη Μύκονο, φαίνεται πως πέρασαν χαλαρές στιγμές, ωστόσο όλα τα βλέμματα τράβηξε πάνω του το μοντέλο, αφού στα 45 της διατηρεί απίστευτες αναλογίες στο σώμα της και προκάλεσε... αναστάτωση.

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς Μύκονος

Βίκυ Καγιά Μύκονος μαγιό