«Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται! Επειδή εγώ ξέρω τι συμβαίνει και επειδή...» - Νέες αποκαλυπτικές δηλώσεις του Μαραντίνη για την δικαστική διαμάχη με τη Χρηστίδου

«Μου δημιούργησαν μια αρνητική δημοσιότητα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται! Επειδή εγώ ξέρω τι συμβαίνει και επειδή...» - Νέες αποκαλυπτικές δηλώσεις του Μαραντίνη για την δικαστική διαμάχη με τη Χρηστίδου

Την Πέμπτη (9/11) ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Στούντιο 4 με τον τραγουδιστή να μιλάει για τα επαγγελματικά του σχέδια, πως πέρασε το καλοκαίρι του, τη σχέση του με τα παιδιά του, αλλά και για το διαζύγιό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Είναι γνωστό, πως στο παρελθόν το ζευγάρι απασχόλησε ιδιαίτερη, όχι όταν ανακοίνωσαν, πως θα πάρουν χωριστούς δρόμους, αλλά στη συνέχεια, που προέκυψαν άλλες διαδικαστικές εξελίξεις μεταξύ τους.

Δείτε επίσης: «Κάνεις δεν μπήκε στον κόπο να σκεφτεί αν πληγώνουν έμενα ή τα παιδιά μου» - Η εξομολόγηση του Θοδωρή Μαραντίνη για το διαζύγιο με την Σίσσυ Χρηστίδου

Όπως τόνισε αυτή τη φορά ο Θοδωρής Μαραντίνης, όταν διέρρευσαν δημόσια τα προσωπικά του και η δικαστική διαμάχη του με την πρώην σύζυγό του, τότε ένιωσε πως όλα αυτά είχαν ένα αντίκτυπο στα επαγγελματικά του και στη φήμη του.

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη για τη δικαστική διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου

«Το να βγαίνουν τα πάντα στη δημοσιότητα είναι σίγουρα ένα σοκ, το χειρότερο δεν είναι να βγαίνουν τα πάντα, το χειρότερο νομίζω είναι το να βγαίνουν πράγματα που δεν ισχύουν. Ευτυχώς η μπάντα έχει μια καλή πορεία και ένα ειδικό βάρος τόσα χρόνια, που δύσκολα επηρεάζεται από αυτό το κομμάτι. Έχει μια δική της ύπαρξη, που δεν επηρεάζεται τόσο πολύ, είτε εγώ είμαι παντρεμένος είτε δεν είμαι....Προς χαρά μου είδα, ότι δε μας επηρεάστηκε η δουλειά και οι εμφανίσεις μας από ό,τι γράφτηκε ή δεν γράφτηκε.

Μόνο εκείνη την περίοδο, που ήταν το δικαστήριο, κάποιοι άνθρωποι φοβήθηκαν επαγγελματικά, επειδή είχα αυτήν την αρνητική δημοσιότητα, να συνεργαστούν μαζί μου. και αυτό με στεναχώρησε πολύ γιατί για μία περίοδο κάποιοι άνθρωποι είπαν ότι επειδή υπάρχει αυτό το θέμα... Που είναι ίσως λογικό...κάποιοι χορηγοί, κάποιες ίσως εκπομπές που είχαν χορηγό. Αυτό ήταν λίγο στενάχωρο και με στεναχώρησε που μέσα από αυτήν την διαδικασία έφτασε να επηρεάσει την δουλειά μου και το να δουλέψω, να βγάλω χρήματα, να βιοποριστώ.

Επειδή εγώ ξέρω τι συμβαίνει και επειδή αυτά αργά ή γρήγορα βγαίνουν προς τα έξω παρά την διαφορετική ας πούμε αρχική εικόνα, εγώ μένω στην αλήθεια μου, στη δουλειά μου, σε αυτό, που έχω να δείξω. Δυστυχώς υπήρχε μια δημοσιότητα μιας διαδικασίας συγκεκριμένης δικαστικής, που παρ' όλο που δεν έχει τελεσιδικήσει, είχε την πρώτη της φάση, τα media αυτό ήθελαν να το μεγενθύνουν, μου δημιούργησαν μια αρνητική δημοσιότητα, που δεν είχε να κάνει με την πραγματικότητα γενικώς, μου δημιούργησε κάποια εμπόδια, που ήξερα ότι θα το ξεπεράσω. Όπως λένε λαϊκά καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται, θα το ξεπεράσω. θα δείξω τι θα κάνω...

Τα παιδιά της μπάντας είναι η δεύτερη μου οικογένεια. Με έβλεπαν στεναχωρημένο, με στήριξαν πολύ και τους ευχαριστώ πολύ, όπως και άλλα πρόσωπα», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Χρηστίδου για το διαζύγιο με το Μαραντίνη

«Πήρα μια απόφαση που θεωρώ, ότι δε θέλει ιδιαίτερη γενναιότητα, αλλά θέλει ενσυναίσθηση και δύναμη. Αυτή την απόφαση την έχω πάρει εδώ και καιρό, απλά επειδή η ασθένεια της μητέρας μου, που αυτό είναι το πιο σκληρό πράγμα που μου έχει συμβεί, με βοήθησε να αντιμετωπίσω όλα τα υπόλοιπα σαν να είναι λιγότερα βαριά απ΄ ότι θα τα αντιμετώπιζα αν δεν υπήρχε αυτό.

Οπότε με βοήθησε σε αυτό το κομμάτι και έγινα πιο διεκπεραιωτική. Δεν έκανα αυτά, που θα έπρεπε να κάνω και αφοσιώθηκα στα μαμά μου. Ήμουν τη μισή εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και την άλλη μισή εδώ, έψαχνα γιατρούς, μιλούσα με όσους μπορούσα... Μπορεί να φαίνεται σε κάποιον, που δεν ξέρει...οι αντιδράσεις να φαίνονται πολύ βιαστικές, αλλά τα έχω ζυγίσει όλα πολύ καλά και έχω κάνει πάρα πολλή υπομονή, πολλά χρόνια, δεν είμαι παρορμητικός άνθρωπος, καθόλου», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Το χειρίστηκα σαν μητέρα με αυτό το ρόλο και μόνο. Στο δικό μου μυαλό θεωρούσα, ότι είναι όλα προφανή και μετά κατάλαβα, ότι δεν είναι…Διάλεξα να κρατήσω τη σιωπή μου και να προφυλάξω τα παιδιά μου. Δε με νοιάζει τι θα πει ο καθένας. Αποφάσισα, γιατί ζούσα με αυτό τον φόβο ότι μπορεί να συμβεί, ότι δε θα φοβηθώ άλλο. Φοβόμουν πολλά χρόνια αυτή την έκθεση. Δε φοβάμαι όμως γιατί δεν έχω τίποτα να κρύψω. Δε φοβάμαι τίποτα πια», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν έχω φτάσει ακόμα στη συγχώρεση για ότι έχει γίνει...» - Η εξομολόγηση του Θοδωρή Μαραντίνη για το διαζύγιο με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου: «Λιποθύμησα κι εσείς απλά συνεχίσατε να γλεντάτε» - "Ξεμπρόστιασε" δημόσια τους φίλους της

Θοδωρής Μαραντίνης: «Δεν με αφήνετε να...» - Τον ρώτησαν για νέα σύντροφο και έγινε... λούης

«Ξαφνικά σταματάς να είσαι παιδί. ..» - "Λύγισε" Μαίρη Αυγερινοπούλου στον αέρα της εκπομπής "Πρωινό Σουσου"

«Φέτος που είναι απέναντι...» - Το σχόλιο της Χρηστίδου για την Μαγγίρα και τα νούμερα τηλεθέασης

«Έχει ξεφύγει η κατάσταση, θέλει μάζεμα!» - Η ατάκα όλο νόημα της Σίσσυς Χρηστίδου για τις τηλεοπτικές εκπομπές

Λίγο μετά τις δηλώσεις της Χρηστίδου για το διαζύγιο - Η πρώτη ανάρτηση του Θοδωρή Μαραντίνη

«Δεν χρειάζεται να το πάμε παραπέρα, γιατί....» - Η απάντηση του Θοδωρή Μαραντίνη στην Σίσσυ Χρηστίδου