«Ο Άγιος Νεκτάριος να της δίνει πάντα υγεία» - Συγκινεί η Χριστίνα Παππά με το μακροσκελές κείμενο για τη γιορτή της εγγονής της

«Να χαιρόμαστε το Αγγελούδι μας»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
pappachristina - Instagram - NDP
pappachristina - Instagram - NDP

Η Χριστίνα Παππά είναι γεγονός, πως έχει τεράστια αδυναμία στο παιδί, που έφερε στη ζωή ο γιος της, Δημήτρης Παππάς με την Άννα Μπεζάν, η οποία μάλιστα βαφτίστηκε πριν από λίγους μήνες παίρνοντας διπλό όνομα.

Το Χριστίνα - Νεκταρία προκύπτει λοιπόν, από τη γιαγιά της μικρής, Χριστίνα Παππά και το δεύτερο από τον Άγιο Νεκτάριο, στον οποίο είχαν αποφασίσει όλοι μαζί να κάνουν ένα τάμα, μετά από ένα πρόβλημα υγείας, που είχε εμφανίσει η μικρή.

Δείτε επίσης: «Υπάρχουν και στιγμές που δεν θέλω ούτε να την βλέπω..» - Τι αποκαλύπτει η Άννα Μπεζάν για τη σχέση της με τη Χριστίνα Παππά

Την Πέμπτη (9/11) λοιπόν, η Χριστίνα - Νεκταρία γιόρταζε και έτσι η Χριστίνα Παππά έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο instagram δημοσιεύοντας μερικές κοινές τους φωτογραφίες, συνοδεύοντας τες με ένα από καρδιάς κείμενο.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Παππά για τη γιορτή της εγγονής της

«Χρόνια πολλά στον Άγγελο μας ! Στην Χριστινα Νεκταρια μας ! Ο Αγιος Νεκταριος να της δίνει πάντα Υγεία, Ευλογία, τύχη, χαρά στην ζωή της ! Η Χριστινα Νεκταρια μας που μας έκανε την ζωή @mpezan @pappachristina όμορφη , με χαρά , και χρώματα ! Μικρή μου Χριστινα Νεκταρια. @mpezan @pappasd Σας αγαπώ ότι ΤΙΠΟΤΑ άλλο ! Μου δίνετε τέτοια δύναμη κ χαρά ! Να χαιρόμαστε την μικρή μας , το Αγγελούδι μας. Χρόνια πολλά σε όλους σας!», έγραψε η Χριστίνα Παππά.

Η αποκάλυψη της Παππά για το πρόβλημα υγείας της εγγονής της

«Δόξα τω Θεώ το πρόβλημα ξεπεράστηκε, δόξα τω Θεώ και την Παναγία, γι’ αυτό και το Χριστίνα - Νεκταρία να είναι καλά και ο Άγιος Νεκτάριος, φυσικά κάναμε όλοι μαζί τάμα. Έχει ξεπεραστεί, αλλά νομίζω, ότι σαν οικογένεια θα ερχόμασταν κοντά έτσι κι αλλιώς. Δεν ήταν πρόβλημα εγώ δεν το θεώρησα πρόβλημα. Ήταν μία κατάσταση, η οποία ξεπεράστηκε», είπε η Χριστίνα Παππά.