Εκτός Mega Καλημέρα η Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Δεν ξέρω που είναι» - Η ανακοίνωση της Ελεονώρας Μελέτη

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκτός Mega Καλημέρα η Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Δεν ξέρω που είναι» - Η ανακοίνωση της Ελεονώρας Μελέτη

Με απώλειες έκανε έναρξη η εκπομπή Mega Καλημέρα σήμερα Παρασκευή 10/11. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε τόσο η Ελεονώρα Μελέτη, όσο και ο συνεργάτης της, Στέφανος Κωνσταντινίδης, η Φλορίντα Πετρουτσέλι δεν ήταν στο πλατό μαζί τους.

Αφορμή για να γίνει αναφορά στο όνομα της στάθηκε το θέμα που συζητούσαν εκείνη την στιγμή όλοι μαζί, έπειτα από προβολή δηλώσεων.

Γιατί λείπει η Πετρουτσέλι από το Mega Καλημέρα;

«Να βγάλουμε μια τηλεφωνική τη Φλορίντα που τα ξέρει τα της Γλυφάδας καλά;», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης χαρακτηριστικά, με την παρουσιάστρια της εκπομπής να απαντάει πως δεν γνωρίζει που είναι η συνεργάτιδα της.

«Η Φλορίντα δεν ξέρω πού είναι, μπορεί και να κοιμάται...», ήταν χαρακτηριστικά η απάντηση της.

Δείτε επίσης: «Kαλό θα ήταν όταν πηγαίνει κάπου καλεσμένη να μη...» - Η αποκάλυψη της Φλορίντας Πετρουτσέλι για τη συνεργασία με την Σπυροπούλου

Πως είναι μέσα στο σπίτι της

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είχε κάνει μια μοναδική εμφάνιση στην εκπομπή "Φωλιά των ΚουΚου" όπου όταν ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της και μας είχε δείξει το εσωτερικό του.

Μίνιμαλ, και μοντέρνο, το σπίτι της, είναι πιο λαμπερό από όσα σπίτια έχουμε δει!

Εκτός όμως από το σπίτι της, η παρουσιάστρια είχε μιλήσει για την εγκυμοσύνη της, αλλά και το βάρος της, αποκαλύπτοντας πως στο πρώτο της παιδί είχε χάσει τα παραπανίσια κιλά μέσα στις πρώτες 15 μέρες.