«Δε με αφορά προσωπικά!» - Οι απαξιωτικές δηλώσεις της Έλενας Γαλύφα για την Ραμόνα Βλαντή

«Καλά κάνει και τα λέει αλλά εγώ θέλω να μείνω έξω από αυτό»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Δε με αφορά προσωπικά!» - Οι απαξιωτικές δηλώσεις της Έλενας Γαλύφα για την Ραμόνα Βλαντή

Το beef της με την Ραμόνα Βλαντή φαίνεται πως έληξε η Έλενα Γαλύφα, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες. Για την ακρίβεια η γνωστή fashion editor απάντησε στις χθεσινές, προσβλητικές θα έλεγε κανείς, δηλώσεις της πρώτης με ύφος... απαξιωτικό λέγοντας πως δεν θέλει να μπει πια σε ένα τέτοιο τρυπάκι!

Τώρα, το μόνο που μένει να δούμε είναι αν και η Ραμόνα θα απαντήσει πίσω με ήρεμους τόνους ή όχι...

Η απάντηση της Έλενας Γαλύφα

«Ξανά άρχισε η Ραμόνα οκ δεν θα ήθελα να δώσω καμία συνέχεια, μου το έχει ξανά κάνει στο παρελθόν, προσπάθησα να κρατήσω μια Α στάση. Προφανώς έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης, ότι και να πω δεν νομίζω ότι θα ήταν σωστό να μπω στην διαδικασία να απαντήσω και να συνεχίσω μια τέτοια κατάσταση, είναι κάτι που δεν με αφορά προσωπικά.. Καλά κάνει και τα λέει αλλά εγώ θέλω να μείνω έξω από αυτό. Το ωραίο θα ήταν να έρθει να τα πει και σε μένα, αφού τα λέει σε εσάς, τα παίζετε κι απασχολεί κόσμο, νομίζω όμως ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν», είπε χαρακτηριστικά.

Ο σύντροφος της Έλενας Γαλύφα

«O σύζυγός μου είναι ναυτικός. Ετοιμάζεται τώρα να φύγει… Υπάρχει σεβασμός σε αυτή τη σχέση που μετρά σχεδόν 20 χρόνια. Αν το πιστεύεις, δεν έχουμε βρίσει ποτέ ο ένας τον άλλον τόσα χρόνια. Ποτέ. Έχουμε μαλώσει αλλά δεν έχουμε βριστεί ποτέ» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η κοινή φωτογραφία τους

Έλεγα Γαλύφα σύζυγος