Νέο beef με Ραμόνα & Γαλύφα: «Τώρα θέλει να πάρει και τη θέση μου στο My Style;»

Τα "καρφιά" μετά τις δηλώσεις για την Χατζηπαντελή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέο beef με Ραμόνα & Γαλύφα: «Τώρα θέλει να πάρει και τη θέση μου στο My Style;»

Καλεσμένες στο ίδιο event βρέθηκαν η Ραμόνα με την Έλενα Γαλύφα και μια νέα κόντρα φαίνεται πως ξεκινά ανάμεσα στις δυο κυρίες που γνωρίζουν καλά από μόδα. Όλα ξεκίνησαν με δηλώσεις τις δεύτερης στις τηλεοπτικές κάμερες όταν ρωτήθηκε για την Σοφία Χατζηπαντελή και την κίνηση που έκανε σε ένα από τα επεισόδια του My style rocks κατά της Ραμόνας.

«Είναι ένα εύθραυστο πλάσμα σε μια χώρα που δεν έχει εγκλιματιστεί πλήρως. Δεν ήταν σωστό που σήκωσε το δάχτυλο αλλά δεν το έκανε τη στιγμή της, την ώρα που έγραφαν οι κάμερες. Είναι φήμες προς το παρόν ότι θα την αντικαταστήσουν, εύχομαι να μην ισχύουν» είπε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση της Ραμόνας Βλαντή στην Έλενα Γαλύφα

«Δεν είμαι παραγωγή και κανάλι δεν μπορώ να δώσω απάντηση αν θα φύγει η Χατζηπαντελή. Εγώ αυτό που θα ήθελα πάρα πολύ είναι να κάνω κάτι με τον Λάκη Γαβαλά», απάντησε η Ραμόνα σε ερώτηση σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν και θέλουν την Σοφία να αποχωρεί από το show μόδας του ΣΚΑΙ καθώς υπάρχουν παράπονα για την συμπεριφορά της μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Όταν ωστόσο τη ρώτησαν για τις δηλώσεις της Έλενας Γαλύφα μίλησε με πολύ αιχμηρά λόγια απέναντι της, αναφέροντας μάλιστα και την συμμετοχή της (δείτε τη γνώμη της για την Χατζηπαντελή).

«Το Ελενάκι να μου πει ευχαριστώ γιατί τότε είχα μια κόντρα με την κυρία Καγιά και πήρε τη θέση μου στο GNTM. Tότε πήρε το μέρος της Καγιά τώρα θέλει να πάρει και τη θέση μου στο My Style; Γι’ αυτό έχουμε αρχίσει το lolipop; Φτάνει μία φορά. Τι άλλο θέλει; Θέλει και αυτή την καρέκλα; Δεν θα της κάνω τη χάρη! Είχε πάρει το μέρος της Καγιά, τώρα της Σοφίας, μάλλον δεν έχει ακούσει τι έχω πει, δεν έχει καμιά άποψη για τη μόδα», απάντησε χαρακτηριστικά.