Που και πότε θα γίνει η κηδεία της Κάτιας Νικολαΐδου

Η ανακοίνωση στον αέρα του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Βαρύς θρήνος επικρατεί στην ελληνική showbiz μετά το θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου. Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή μετά από μια πολύ δύσκολη και μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Νοσηλευόταν από τον περασμένο Μάιο και παρόλο που η ίδια πίστευε ότι θα βγει ξανά νικήτρια, δυστυχώς άφησε την τελευταία της πνοή την Τετάρτη 8/11.

Αγαπημένα της πρόσωπα μιλούν στις εκπομπές και σπαράζουν στο κλάμα, ενώ για την απώλεια της μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και ο αδερφός της που ήταν στο πλευρό της όταν πέθανε.

Πότε και που θα γίνει η κηδεία της Κάτιας Νικολαΐδου

Σύμφωνα με την Φωτεινή Πετρογιάννη στο Πρωινό του ΑΝΤ1, η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13/11 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου στις 11:00 το πρωί.

Η ζωή της τα τελευταία 5 χρόνια

Γεννήθηκε στις 17 Μαΐου 1965 κι έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1992 στο επεισόδιο "Νυχτερινός επισκέπτης" της αστυνομικής σειράς Τμήμα Ηθών. Έπειτα ακολούθησαν μεγάλες επιτυχίες στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, επιτυχίες που αποτέλεσαν τα θεμέλια μιας λαμπερής καριέρας που, όμως, «πάγωσε» απότομα το 2015.

Η Κάτια Νικολαΐδου εδώ και αρκετά χρόνια έδινε, αθόρυβα, την δική της μάχη με την κακιά αρρώστια. Μια μάχη για την οποία δεν είχε διστάσει να τοποθετηθεί δημόσια δίνοντας δύναμη και σε άλλους ανθρώπους.

Κάτια Νικολαΐδου μικρή

«Eίπα ότι εγώ δεν πεθαίνω από τον καρκίνο. Αυτό είπα. Έτσι απλά. Κανένας δεν ξέρει τη δύναμη που κρύβει μέσα του και καλύτερα να μη χρειαστεί να την ανακαλύψει. Το λέω εγώ αυτό, βεβαίως όμως όταν βρισκόμαστε σε τόσο δύσκολες καταστάσεις να αντιμετωπίσουμε και τόσο κοντά σε τεράστιες δυσκολίες υπάρχουν δυο δρόμοι. Ο ένας είναι να τα εγκαταλείψουμε και ο άλλος είναι να προσπαθήσουμε και να πολεμήσουμε. Επειδή εγώ έχω μάθει να είμαι πολεμίστρια και να κερδίζω μάχες, επέλεξα αυτόν τον δρόμο στη ζωή μου. Πάντοτε με πολύ μεγάλη πίστη στο Θεό, πολύ μεγάλη πίστη και δύναμη από τους ανθρώπους που αγαπάω. Την οικογένεια μου, τους φίλους μου, την ανιψιά μου που τη λατρεύω», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της δείχνοντας το μεγαλείο της ψυχής της, αλλά τελικά δυστυχώς, σήμερα οι δικοί της άνθρωποι, οι δικοί της αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς αναμένουν την κηδεία της για να την αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά (δείτε εδώ πότε θα πραγματοποιηθεί).

Γιατί έφυγε από την Ελλάδα η Κάτια;

Τα τελευταία χρόνια της Κάτιας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr έκρυβαν μια πικρία. Πόνεσε που αναγκάστηκε να αφήσει την χώρα μας, την Ελλάδα, γιατί δεν μπορούσε να βρει δουλειά. Πόνεσε που έπρεπε να πει αντίο στους δικούς της ανθρώπους. Τα τελευταία χρόνια η Κάτια κατοικούσε στις Βρυξέλλες και εργαζόταν σε μια εταιρία για να βγάλει τα προς το ζην ενώ τους τελευταίους μήνες είχε επιστρέψει στην Ελλάδα και νοσηλευόταν σε γνωστό νοσοκομείο μέχρι που άφησε την τελευταία της πνοή...

Όλη η αλήθεια για τα τελευταία 5 χρόνια της Κάτιας Νικολαΐδου: Είχε εγκαταλείψει την Ελλάδα - Που βρισκόταν και τι έκανε