Ανθή Βούλγαρη - Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Η on air έκπληξη στη Ματίνα Παγώνη στο "Κοινωνία Ώρα Mega"

«Αυτά είναι για εσάς με πάρα πολύ αγάπη...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Ανθή Βούλγαρη - Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Η on air έκπληξη στη Ματίνα Παγώνη στο

Η γνωστή λοιμωξιολόγος, Ματίνα Παγώνη, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, σήμερα, Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, και οι παρουσιαστές της εκπομπής, Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνης Χασαπόπουλος, της είχαν ετοιμάσει μία έκπληξη για ακόμα μία φορά, με αφορμή την ονομαστική της εορτή, που ήταν πριν λίγες ημέρες (δείτε εδώ τι της είχαν κάνει στα γενέθλιά της).

Η έκπληξη της Ανθής Βούλγαρη και του Ιορδάνη Χασαπόπουλου στη Ματίνα Παγώνη την ώρα της εκπομπής

Ξαφνικά, ενώ η εκπομπή βρισκόταν κοντά στο τέλος της, ένας από τους βοηθούς της παραγωγής, ο οποίος κράταγε στην αγκαλιά του μία τεράστια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα. Η δημοσιογράφος τα πήρε από τα χέρια του και τα έδωσε στο συμπαρουσιαστή της, για να της τα προσφέρει, λέγοντάς της, «Αυτά είναι από εμάς για εσάς με πάρα πάρα πολύ αγάπη, για ένα μεγάλο συγγνώμη, που ξεχάσαμε τη γιορτή σας, πραγματικά».

Ο παρουσιαστής από την άλλη, είπε με την κίνησή της, να δώσει εκείνος «Τα δύσκολα σε εμένα. Γιόρταζε, προχθές, επειδή τη λένε Ματίνα από το Σταματίνα Παγώνη», εκείνη τα δέχθηκε και ευχαρίστησε συγκινημένη.

Τι ανέφερε η Ματίνα Παγώνη για την προσωπική και επαγγελματική της ζώη

«Δεν προχώρησε το θέμα της καθόδου μου στην πολιτική. Γιατρός ήμουν, γιατρός είμαι και θα είμαι» ξεκαθάρισε.

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε μεταξύ άλλων για την περίοδο του Covid που τη στιγμάτισε και την κατάσταση που επικρατούσε στα νοσοκομεία.

«Με τον Covid τις πρώτες μέρες ζήσαμε δύσκολες στιγμές, πιεστήκαμε πάρα πολύ.Έχω δει να παίζουν ξύλο στο νοσοκομείο. Έχουν δείρει γιατρό μέχρι και μέσα στην κλινική. Μπήκαν μια φορά και μέσα στο γραφείο μου αλλά το διαχειρίστηκα με ψυχραιμία».

Σχετικά με την απόφαση της να ασχοληθεί με την ιατρική ανέφερε:

«Θυμάμαι έντονα τον πατέρα μου διασωληνωμένο στη ΜΕΘ μετά από τροχαίο. Ήμουν πολύ μικρή και μπήκα μέσα, επτά ετών. Τότε είπα πως τα παιδιά δεν πρέπει να μπαίνουν στα νοσοκομεία γιατί τους μένουν οι εικόνες αυτές. Επειδή έκλαιγα και έλεγα θέλω να δω τον πατέρα μου, με πήρε ο διευθυντής της ΜΕΘ και μου είπε εμείς είμαστε εδώ για κάνουμε καλά όλους αυτούς τους ανθρώπους και εκεί είπα ότι θα γίνω γιατρός».

Δείτε επίσης: Τι ανέφερε η Ματίνα Παγώνη για τις εμφανίσεις της στην τηλεόραση.

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε επίσης και για τις «επεισοδιακές» σπουδές στην Ιταλία.

«Στις σπουδές μου στη Νάπολη είχα επαφές με τη μαφία αλλά δεν το ήξερα. Μου έκλεψαν τα κοσμήματα, το είπα στη σινιόρα που με φιλοξενούσε και μια ώρα μετά ήρθαν τα πράγματα μου».

Στο τέλος η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μίλησε για τη σχέση της με τον σύζυγό της αλλά και την απόφαση τους να μην αποκτήσουν παιδί.

«Η σχέση μου με τον σύζυγό μου είναι νορμάλ. Είναι μια σχέση δύο ανθρώπων που είναι γιατροί. Ο καθένας έχει τα δικά του ενδιαφέροντα. Δεν έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Εκείνος γράφει βιβλία, εγώ ασχολούμαι με τα συνδικαλιστικά και δεν το θέλει καθόλου. Ήταν συνειδητή επιλογή να μην έρθει ένα παιδί στη ζωή μου. Έχω μια άλλη κουλτούρα που ίσως και να μην είναι σωστή. Το να βλέπω γύρω μου να δουλεύουν όλοι από το πρωί μέχρι το βράδυ και να μεγαλώνουν τα παιδιά οι συγγενείς, δεν είναι αυτό που θέλω».