Το "καρφί" της Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day: «Συνάδελφοι δίνουν χώρο σε ανθρώπους που κάνουν τέτοια απρεπή σχόλια και...»

Που να πέταξε άραγε την σπόντα της;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το

Στο Happy Day σήμερα 10/11 στην ενότητα του Δήμου Βερύκιου, σχολίασαν τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Πλεύρη για την σύντροφό του Τζόρτζια Σιακαβάρα και για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους.

Με αφορμή λοιπόν την συζήτηση τους στο πλατό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως έκοψαν κομμάτια της συνέντευξη του καθώς ήταν ομοφοβικά και απρεπή.

Η αποκάλυψη και η μπηχτή της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Θέλω να πω ότι σε αυτές τις δηλώσεις κοινής λήψης μπορεί να δείτε αλλού άλλα. Εμείς επιλέξαμε αυτά τα σχόλια που ήταν πολύ αιχμηρά μεν αλλά διατυπώθηκαν με ευπρέπεια. Υπάρχει ένα κομμάτι με ομοφοβικά σχόλια πολύ σκληροπυρηνικά τα οποία εμείς από επιλογή πολύ συνειδητή δεν τα παίζουμε.

Γιατί υπάρχουν πολλοί συνάδελφοί μας που παίζουν κάτι απρεπές ή δίνουν χώρο σε ανθρώπους που κάνουν τέτοια απρεπή σχόλια και μετά αποστρέφονται των σχολίων. Τα παίζουν και μετά λένε τι είναι αυτές οι απόψεις, μακριά από μας. Εμείς συνειδητά δεν τα παίζουμε για να μην δώσουμε χώρο. Θα μπορούσαμε κι εμείς να τα προβάλλουμε και μετά να πούμε τι ντροπή!» δήλωσε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του ALPHA.

Να σημειώσουμε πως το Happy Day ήταν από τις ελάχιστες εκπομπές που αποφάσισαν να μην ασχοληθούν με την κόντρα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Φαίη Σκορδά, παρόλο που ήταν ένα γεγονός που απασχόλησε ιδιαίτερα τα social media και ειδικά το twitter που εναντιώθηκε στην παρουσιάστρια του Super Κατερίνα.