Super Κατερίνα: «5% κάνει, θα την ανεβάσουμε λίγο σήμερα!» - Η Καινούργιου ταπείνωσε δημόσια την Σκορδά

«Ενοχλεί που κάνουμε επιτυχία χωρίς καμία συνεργασία περίεργη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: «5% κάνει, θα την ανεβάσουμε λίγο σήμερα!» - Η Καινούργιου ταπείνωσε δημόσια την Σκορδά

Χαλασμός επικρατεί το τελευταίο διάστημα με την εκπομπή Super Κατερίνα και συγκεκριμένα με την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικου και τον Light (δείτε εδώ τι έχει συμβεί). Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου δέχτηκε αρνητικές κριτικές για το πως έχει χειριστεί το συγκεκριμένο ζήτημα, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να κάνει έκρηξη σήμερα Τετάρτη 8/11.

Τόσο η Νανά Παλαιτσάκη μέσα από το Mega Καλημέρα, όσο και η Φαίη Σκορδά από το Fays Time, μίλησαν με άσχημα λόγια εναντίον του Super Κατερίνα, με την παρουσιάστρια να προχωράει σε ένα ασύλληπτο ξέσπασμα εναντίον τους.

Το ξέσπασμα της Καινούργιου κατά της Σκορδά

«Αυτή τη στιγμή θίγομαι εγώ και η εκπομπή και οι συνεργάτες μου πάνω. Δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Γύρισε και είπε η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της, ότι η εκπομπή και η παρουσιάστρια σε ξεφτιλίζουν. Κόψτε όλο το απόσπασμα. Η εκπομπή σε ξεφτιλίζει; Κόψτε μόνο Σκορδά. Δεν πειράζει, promo τους κάνουμε, 5% κάνει, θα την ανεβάσουμε λίγο σήμερα. Αμέσως μετά τις διαφημίσεις δείξτε το απόσπασμα της Σκορδά.

Ενοχλεί μάλλον κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν βλέπουν ανθρώπους να συνεργάζονται χρόνια και δεν αλλάζουν συνεργάτες κάθε χρόνο. Ενοχλεί κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν άνθρωποι όπως εγώ και η ομάδα μου έχουν ξεκινήσει από το μηδέν, από το μηδέν, χωρίς τις πλάτες κανενός και έχουμε φτάσει να κάνουμε επιτυχία με σκληρή δουλειά, χωρίς κανένα γάμο, χωρίς καμία συνεργασία περίεργη και χωρίς κανένα εξευτελισμό. Κόψτε το απόσπασμα από τη Σκορδά και μετά θα το σχολιάσει ο Ανδρέας. Δεν πειράζει θα κάνει μια μονάδα παραπάνω σήμερα» είπε αρχικά σε έξαλλη κατάσταση η Κατερίνα Καινούργιου.

Μετά την επιστροφή τους από το τηλεοπτικό διάλλειμα, η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε λέγοντας:

«Συγγνώμη που με είδατε έτσι τσιτωμένη. Δεν υπήρχε λόγος. Καλά, με έχετε συγχύσει βέβαια. Εγώ να σας πω την αλήθεια, είμαι ο εαυτός μου. Και συγγνώμη θα ζητήσω αν κάνω λάθος, και θα κλάψω και θα βγάλω και την έντασή μου και όλα Απλά επειδή έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά και αυτή τη στιγμή υπάρχουν στο κοντρόλ άνθρωποι που με έχουν στηρίξει, δεν δέχομαι λοιπόν τέτοιες κατηγορίες για εμένα και τους συνεργάτες μου.

Κι επειδή υπάρχουν άνθρωποι που ξεκίνησαν από το μηδέν, από ρεπόρτερ, να τους ειρωνεύονται κάποιοι λέγοντας «έλα μωρέ η Καινούργιου θα μας περάσει», έχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι οποιονδήποτε ξεκινάει τώρα τη δουλειά. Γιατί ξέρω ότι αυτή η δουλειά έχει ημερομηνία λήξης γιατί αύριο μεθαύριο μπορεί να είναι αυτή εδώ κι εγώ σπίτι μου, να μην κάνω νούμερα η οτιδήποτε».

Δείτε την απάντηση της Φαίης Σκορδά στο συγκεκριμένο ξέσπασμα!