«Όταν έχασε ο Οδυσσέας Σταμούλης το παιδί του, ήταν στο νοσοκομείο και την έβριζαν» - Η αποκάλυψη του αδερφού της Κάτιας Νικολαΐδου

«Έβγαινα και έλεγα "παιδιά διορθώστε το"»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Όταν έχασε ο Οδυσσέας Σταμούλης το παιδί του, ήταν στο νοσοκομείο και την έβριζαν» - Η αποκάλυψη του αδερφού της Κάτιας Νικολαΐδου

Δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό στον ΑΝΤ1, έκανε το πρωί της Παρασκευής 10/11, ο αδερφός της Κάτιας Νικολαϊδου, Τάκης, ο οποίος προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη για την περίοδο που ο πρώην σύζυγός της, Οδυσσέας Σταμούλης, έχασε το παίδι του (δείτε εδώ τι συνέβη), και η ηθοποιός ήταν στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζουμε η ηθοποιός, η οποία νοσηλευόταν από τον περασμένο Μάιο, έφυγε από τη ζωή Τετάρτη 8/11, μετά από μια μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Είδηση του θανάτου της σόκαρε την ελληνική showbiz, αφού όλοι πίστευαν ότι θα βγει νικήτρια (δείτε εδώ πότε θα γίνει η κηδεία της).

Η αποκάλυψη του αδερφού της Κάτιας Νικολαϊδου για την ηθοποιό

«Είναι η τελευταία φορά που θα μιλήσω. Θα σας πω κάτι. Όταν ο Οδησσέας Σταμούλης έχασε το παιδί του, έλεγαν όλοι ότι το παιδί είναι της αδερφής μου. Έβγαινα και έλεγα "παιδιά διορθώστε το" Έγινε αυτό, βγήκαν και είπαν συγγνώμη (δείτε εδώ την εκπομπή). Στο διάστημα αυτό η αδερφή μου ήταν στο νοσοκομείο και παρ' όλο τον πόνο που πέρνούσε είπε "δεν θέλω να κάνεις τίποτα. Θέλω να συλλυπηθείς για το παιδί του Οδησσέα και για όλο αυτό που περνάει". Αυτό ήταν η Κάτια!» ανέφερε.

«Τότε η Κάτια που ήταν στο νοσοκομείο, της έστελναν μηνύματα στα οποία την έβριζαν γιατί έιχα βγει και είχα πει να διορθώσουν το λάθος. Και ο κόσμος έβριζε την αδερφή μου χωρίς να ξέρει τι περνάει...» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η απάντηση του Οδυσσέα Σταμούλη για την ανάρτηση του για το διαζύγιο από την Κάτια Νικολαΐδου

Νωρίτερα στην ίδια εκπομπή είχε μιλήσει Οδυσσέας Σταμούλης παραχώρησε σε δηλώσεις μετά το ξέσπασμα που είχε σχετικά με την ανάρτηση του για το διαζύγιο τους.

«Βέβαια και ήμουν κομμάτι της ζωής της. Δεν έχω καμία επαφή εδώ και 20 χρόνια. Αυτό που έχω να πω είναι ότι όσοι αγαπηθήκαμε έστω και για μία φορά, έστω και για μία στιγμή, κάποτε θα συναντηθούμε», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Ενώ όταν η συζήτηση πήγε να γυρίσει και στο γιο του που πέθανε το περασμένο καλοκαίρι από πνιγμό στην Ικαρία, είπε: «Ως Θεέ μου...Την καλημέρα μου και τα συλλυπητήριά μου στους ανθρώπους της. Είναι τρομερό. Συλλυπητήρια εύχομαι».