Χαμός μεταξύ Λιάγκα & Καινούργιου: «Ξεφτιλίκι! Κόντρες έριδες και κατιναριό» - Δημοσιογράφος του Super Κατερίνα "μπούκαρε" στο live του Πρωινού

Η δημόσια συγγνώμη της παρουσιάστριας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός μεταξύ Λιάγκα & Καινούργιου: «Ξεφτιλίκι! Κόντρες έριδες και κατιναριό» - Δημοσιογράφος του Super Κατερίνα

Χαμός επικράτησε σήμερα Παρασκευή 10/11 με το Super Κατερίνα και το Πρωινό, όταν ο Πέτρος Κουσουλός δέχτηκε επίθεση έξω από τα δικαστήρια από τους γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου, λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη για τους θανάτους των τριών της παιδιών - δείτε βίντεο της επίθεσης.

Όταν ο καβγάς φαινόταν πως ηρεμούσε και ενώ ο δημοσιογράφος ήταν ζωντανά στον αέρα του ΑΝΤ1, η δημοσιογράφος του ALPHA "μπούκαρε" στο live για να τους αποσπάσει δηλώσεις για την εκπομπή τους. Μόλις η Κατερίνα Καινούργιου κατάλαβε τι είχε συμβεί, έδωσε εντολή να αποχωρήσει.

«Ήταν ζωντανή σύνδεση; Δεν το κατάλαβα παιδιά, δεν είναι σωστό για τους άλλους, εντάξει. Με συγχωρείτε παιδιά! Ψυχραιμία λίγο και πάνω! Δεν το κατάλαβα ότι ήταν σύνδεση με τους άλλους ανθρώπους! Συγγνώμη ζητάω και από τον Γιώργο Λιάγκα και από τον συνάδελφο. Δεν κατάλαβα ότι ήταν live, συγγνώμη!» είπε αρχικά ταραγμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

«Μπήκαμε σφήνα στο live του άλλου και μη φανώ και αγενής μέσα σε όλα ξανά. Να πούμε όμως και την αλήθεια. Έδινε συνέντευξη στον ΑΝΤ1 στον Γιώργο Λιάγκα και οφείλουμε να το σεβαστούμε αυτό και ξαφνικά όταν έγινε το ξέσπασμα, πήγαν και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι. Οπότε σεβόμαστε ότι έδινε συνέντευξη στον Γιώργο και ζητάμε συγγνώμη, δεν το γνώριζα», είπε σε άλλο σημείο για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Το ξέσπασμα του Λιάγκα κατά της Καινούργιου και η δημόσια συγγνώμη μέσω sms

Την ίδια στιγμή στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας ξεσπούσε στο πλατό εναντίον της εκπομπής λέγοντας έξαλλος και διακόπτοντας την ζωντανή σύνδεση:

«Μην το κάνετε αυτό είναι ντροπή, είναι ντροπή. Είναι ντροπή όλο αυτό το πράγμα. Είναι ντροπή! Πάρτε το! Δεν θέλω αυτή τη δημοσιογραφία! Πάρτε το! Παρακαλώ πολύ πάρτε το!» είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Για να πει μετά από λίγο σε έξαλλη κατάσταση: «Όλο το ξεφτιλίκι αυτό! Να πάνε να του χώνουνε μικρόφωνα, τηλέφωνα δεν το δέχομαι εγώ! Πάρτε το δικό σας! Δεν θέλω αυτή την τηλεόραση. Κόντρες έριδες και κατιναριό! Να το κάνουν άλλοι, όχι εγώ!».

Αφού βγήκαν σε διαφημιστικό διάλλειμα και επέστρεψαν, η Κατερίνα Καινούργιου αλλά και ο αρχισυντάκτης της Θέμης Μάλλης, του είχαν στείλει μηνύματα και ζητούσαν συγγνώμη.

«Θέλω να πω κάτι πριν συνεχίσω. Γιατί εγώ στη ζωή μου θέλω να είμαι δίκαιος. Μου έστειλε μήνυμα ο Θέμης Μάλλης με τον οποίο έχουμε φάει ψωμί και αλάτι, εξαιρετικός δημοσιογράφος. Μου είπε ότι δεν ήξεραν ότι ο Πέτρος Κουσουλός ήταν σε ζωντανή σύνδεση με εμάς. Και μου έστειλε μήνυμα και η Κατερίνα Καινούργιου και μου είπε: “Γιώργο μου ζήτησα συγγνώμη δημόσια. Δεν καταλάβαμε ότι ο Πέτρος ήταν ζωντανά, σε ευχαριστώ”. Δεκτή η συγγνώμη, τα λάθη είναι για τους ανθρώπους και όταν αναγνωρίζονται», είπε ο Γιώργος Λιάγκα και έκλεισε το θέμα εκεί.