«Βλέπεις μια μάνα να έχει ένα παιδάκι, που το εκδίδει, το κακοποιεί και...» - Η συγκίνηση της Κατερίνας Καινούργιου στον αέρα του Alpha

Η υπόθεση της Φαίης Μπακογιώργου

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Βλέπεις μια μάνα να έχει ένα παιδάκι, που το εκδίδει, το κακοποιεί και...» - Η συγκίνηση της Κατερίνας Καινούργιου στον αέρα του Alpha

Σε υπόθεση φρίκης φαίνεται να εξελίσσεται η υπόθεση της Φαίης Μπακογιώργου, η οποία βρέθηκε νεκρή το 2021 στην περιοχή των Πατησίων, αφού η 23χρονη είχε υποστεί βαρύτατα και ειδεχθή βασανιστήρια από το οικογενειακό της περιβάλλον (δείτε τι έχει συμβεί). Οι τελευταίες ειδήσεις, οι οποίες είναι άκρως σοκαριστικές αναφέρουν ως εμπλεκόμενη στο στυγερό έγκλημα τη μητέρα της, αλλά και την αδερφή της.

Με αφορμή την υπόθεση αυτή, αλλά και το θλιβερό γεγονός από την είδηση του ατυχήματος βρέφους, που παρέσυρε όχημα, καθώς το τοποθετούσε στο αυτοκίνητό της η μητέρα του, έκανε ένα σχόλιο στη σημερινή της εκπομπή, Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, "Super Κατερίνα", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, η γνωστή παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, εμφανώς συγκινημένη.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για την υπόθεση της 23χρονης δολοφονημένης κοπέλας στα Πατήσια

«Πριν πάμε σε διαφημίσεις, θέλω να πω κάτι που σκεφτόμουν από το πρώτο μέρος της εκπομπής. Βλέπεις τώρα ο Θεός... Βλέπεις μια μάνα, που ο Θεός της χαρίζει ένα παιδάκι, ενώ άλλες γυναίκες δεν μπορούν να κάνουν παιδιά και δυσκολεύονται, το εκδίδει, το κακοποιεί και φέρεται να το έχει δολοφονήσει. Και βλέπεις άλλη μια μανούλα, που έκανε ένα μωράκι τριών μηνών, πάει να το βάλει στο αμάξι και περνά ξαφνικά μια μηχανή και το δολοφονεί. Γενικώς, σκεφτόμαστε διάφορα...», υπογράμμισε η παρουσιάστρια.

Ποιοι συνελήφθησαν για την δολοφονία της 23χρονης που βρέθηκε νεκρή τυλιγμένη με κουβέρτα το '21

Η νεαρή, Φαίη Μπακογιώργου βρέθηκε νεκρή, πεταμένη σε ένα στενό δρόμο στο κέντρο της Αθήνας, τυλιγμένη με μια κουβέρτα το πρωί της Παρασκευής 8 Οκτωβρίου 2021, στην οδό Τύχης στα Πατήσια συγκεκριμένα, λίγα στενά μακριά από το σπίτι όπου διέμενε τότε, ενώ είχαν χαθεί τα ίχνη της πριν από λίγες ημέρες.

Κάτοικος της περιοχής κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο μόλις την εντόπισε και έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ, όπου και παρέμεινε για ένα μήνα, στο ψυγείο, στα αζήτητα, αφού διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί της...

Δείτε επίσης: 5 πραγματικοί φόνοι που έγιναν επεισόδια στην 10η εντολή - Ποιο πασίγνωστο έγκλημα είναι στην λίστα

Με την υπόθεσή της είχε ασχοληθεί εκτενώς η εκπομπή "Φως στο Τούνελ" με την Αγγελική Νικολούλη, καθώς μαρτυρίες έκαναν λόγο για εκμετάλλευση και κακοποίησή της από την γυναίκα που την φιλοξενούσε τότε. Η 55χρονη ενοικιάστρια του διαμερίσματος, κυρία Παγώνα, φέρεται πως ξυλοκοπούσε και εξέδιδε τη νέα μητέρα μέχρι και την ημέρα που βρέθηκε νεκρή. Μέχρι και σήμερα, ωστόσο, δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα.

Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, όμως, όλα άλλαξαν, αφού συνελήφθησαν η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά της εγκύου μητέρας των τριών παιδιών.