«Πρόσεξε, γιατί θα σε βάλω να αυτοϊκανοποιηθείς» - Ο επικός διάλογος ανάμεσα σε Ανδρέα Μικρούτσικο και Γιάννη Πουλόπουλο στον αέρα του Super Κατερίνα

«Θα φέρω τον κύριο Πλεύρη και θα σου πω εγώ μετά τι ωραία που θα περάσεις»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Πρόσεξε, γιατί θα σε βάλω να αυτοϊκανοποιηθείς» - Ο επικός διάλογος ανάμεσα σε Ανδρέα Μικρούτσικο και Γιάννη Πουλόπουλο στον αέρα του Super Κατερίνα

Έναν ιδιαίτερο και όχι και τόσο συνηθισμένο διάλογο, είχαν στον αέρα της εκπομπή Super Κατερίνα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Γιάννης Πουλόπουλος, το πρωί της Παρασκευής 10/11. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του χορογράφου, και καθηγητή της Μουσικής Ακαδημίας του Fame Story, Χάρη Κούσιου, για τον παρουσιαστή.

«Θεωρώ ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι από τους πιο ευφυείς ανθρώπους που έχω γνωρίσει on camera. Μπορεί να ξεκινήσει και να τελειώσει ό,τι θέλει ανά πάσα στιγμή. Εγώ νομίζω ότι θα περνούσα ωραία μαζί του στο Fame Story», δήλωσε χαρακτηριστικά ο χορογράφος.

Το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις του παρουσιαστή και του δημοσιογράφου έχουν περάσει αρκετές διακυμάνσεις. Μπορεί σήμερα το κλίμα ανάμεσα τους να ήταν αρκετά ελαφρύ ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες είχαν έρθει σε έντονη αντιπαράθεση όταν ο Γιάννης Πουλόπουλος διέκοψε τον Ανδρέα Μικρούτσικο στον αέρα της εκπομπής.

Ο επικός διάλογος αναμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γιάννη Πουλόπουλο

«On camera ευφυής… δηλαδή για σκέψου ηλίθιος εκτός κάμερας», σχολίασε αρχικά με χιούμορ ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Σε έπεισε ότι είμαι ηλίθιος. Δεν κατάλαβα τι θέλει να πει;» είπε στη συνέχεια στον Γιάννη Πουλόπουλο ο οποίος προσπάθησε να του εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε ο χορογράφος.

«Θα φέρω τον κύριο Πλεύρη και θα σου πω εγώ μετά τι ωραία που θα περάσεις» είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος

«Πρόσεξε, γιατί θα σε βάλω να αυτοϊκανοποιηθείς, έτσι; Για τον Πλεύρη που μου λες…» απάντησε ο παρουσιαστής.

«On camera ή off camera;» ρώτησε ο Γιάννης Πουλόπουλος

«Off camera» του απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος

«Εντάξει, οκ. Γιατί off camera συμβαίνει» είπε στο τέλος ο δημοσιογράφος.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου

Αμέσως μετά το σκηνικό αυτό, τον λόγο πήρε η Κατερίνα Καινούγιου η οποία φάνηκε να μην παρακολούθησε και τόσο πολύ τη συζήτηση αυτή.

«Έχω πιεστεί τις τελευταίες μέρες,,, Νιώθω σαν να αποσυντονίζομαι, σαν να “χάνω” πράγματα. Τώρα δεν κατάλαβα τι είπατε, συγγνώμη», είπε χαρακτηριστικά στους συνεργάτες της, αφού κατάλαβα όλοι πως δεν ένιωθε καλά.