«Με το που τον είδα είπα…» - Η τρυφερή εξομολόγηση της Κατερίνας Τσάβαλου για την γνωριμία με τον σύζυγό της

«Όταν έκανα τα γυρίσματα του Hardcore, που έχασα την κολλητή μου, ήταν η πιο δύσκολη στιγμή»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Με το που τον είδα είπα…» - Η τρυφερή εξομολόγηση της Κατερίνας Τσάβαλου για την γνωριμία με τον σύζυγό της

Για την γνωριμία με τον σύζυγό της αλλά και για την κόρη της μίλησε το πρωί της Παρασκευής 10/11, η Κατερίνα Τσάβαλου στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια που βίωσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Hardcore, όταν έχασε την φίλη της από καρκίνο.

Η τρυφερή εξομολόγηση της Κατερίνας Τσάβαλου για την γνωριμία με τον σύζυγό της

«Έχω πάρα πολύ άγχος, είμαι κυκλοθυμική κάποιες φορές πιο πολύ με τον εαυτό μου, τελειομανής και τέρμα ψυχαναγκαστική» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός περιγράφωντας τον εαυτό της (δείτε εδώ την εξομολόγησή της για τις κρίσεις πανικού)

«Από την στιγμή που βίωσα τον έρωτα που γύρισε σε αγάπη, θεωρώ πιο σημαντική την αγάπη. Ο έρωτας που δεν καταλήγει σε αγάπη είναι μούφα. Τον άντρα μου τον ερωτεύτηκα με το που τον είδα. Μας γνώρισε μια φίλη μου και στην αρχή είπα να μην πάω. Με το που τον είδα είπα… Αυτό που με εκνευρίζει στον άντρα μου είναι ότι όταν τσακωνόμαστε, εγώ τσακώνομαι μόνη μου» εξομολογήθηκε η για τον σύζυγός της.

«Όταν έκανα τα γυρίσματα του Hardcore, που έχασα την κολλητή μου, ήταν η πιο δύσκολη στιγμή. Πέθανε από καρκίνο, σε νεαρή ηλικία, ήταν πολύ δύσκολο. Η ταινία Hardcore ήταν σταθμός στη ζωή και την καριέρα μου. Οι γυμνές σκηνές εξυπηρετούσαν την πλοκή, δεν ήταν ναρκισσιστικό. Πάντα είναι δύσκολο για μένα» είπε η ηθοποιός σχετικά με την ταίνια Hardcore

«Η κόρη μου με είδε φέτος στο θέατρο και μου έλεγε “μαμά, αυτός γιατί σε έπιανε;”. Όσο μεγαλώνω έχω καλύτερη σχέση με τον εαυτό μου. Θα ήθελα να ήμουν πιο γυμνασμένη αλλά βαριέμαι. Έχω άπειρους ψυχαναγκασμούς. Συνέχεια δέχομαι ερωτήσεις που με φέρνουν σε δύσκολη θέση και πιστεύω ότι δεν έχουμε προοδεύσει στο bodyshaming» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αποκάλυψη της για την παρενόχληση που δέχθηκε

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση και όταν ήταν πολύ πιο μικρή από έναν άνθρωπο που δεν μπορούσε να το φανταστεί.

Πρόκειται για τον γυναικολόγο της. Δεν μπορούσε να αντιδράσει, αλλά αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τον είδε. Αναφερόμενη στις παρενοχλήσεις, βέβαια, αποκάλυψε και για ποιο λόγο δεν μπορεί να αποκαλύψει το όνομα του ηθοποιού που της έκανε μπούλινγκ.

«Είχε γίνει όταν ήμουν μικρή, που είχα πρωτοξεκινήσει να πηγαίνω. Δεν ξαναπήγα, καταρχάς, πάγωσα αλλά σηκώθηκα και έφυγα».

Στη συνέχεια, δήλωσε την αιτία που κρατά το όνομα του ανθρώπου που την παρενοχλούσε στη δουλειά: «Δεν μπορώ να μιλήσω με όνομα, γιατί θα μου κάνει μήνυση» και συμπλήρωσε:

«Δεν τον έχω δει τώρα κάπου. Νομίζω κάνει κάποιες παραγωγές κρυφά, δεν ξέρω. Είχαν βγει πολλές γυναίκες και τον κατηγόρησαν με όνομα, απλά εγώ επειδή δεν ήταν σεξουαλικό και ήταν για το εργασιακό μπούλινγκ και στην παράσταση που ήμουν δεν ήθελαν να εμπλακούν οι άλλοι συνάδελφοι, ήθελαν να το αφήσουν πίσω παρόλο που γινόταν γενικότερα, μου είπε ο δικηγόρος μου ότι θα μπορούσε να μου κάνει μήνυση, οπότε γι' αυτό δεν μπορώ να πω όνομα».