Στα κιτρινόμαυρα η οικογένεια Αϊβάζη - Κορινθίου: Γελούσαν στις κερκίδες του γηπέδου της ΑΕΚ με την κόρη τους, Ισμήνη

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Ισμήνη, η οποία έχει μεγαλώσει πολύ! Περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί της και μία από τις αγαπημένες τους οικογενειακές εξόδους είναι εκείνη στο γήπεδο της ΑΕΚ για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα από κοντά, αφού και οι τρεις τους είναι φανατικοί οπαδοί.

Στον αγώνα κατά της Μαρσέιγ βρέθηκαν, λοιπόν, τις προάλλες και ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές. Και οι τρεις ήταν ντυμένοι με φούτερ και μπλούζες της κιτρινόμαυρης ομάδας, παρακολουθούσαν με τεράστιο ενδιαφέρον το ματς, σχολίαζαν και γελούσαν μεταξύ τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η νεαρή, το τελευταίο διάστημα διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο όσον αφορά στα προσωπικά της, καθώς είναι ερωτευμένη και σε σχέση με ένα αγόρι, το οποίο δεν διστάζει να παρουσιάσει μέσα από τα social media της (δείτε εδώ τα φιλιά τους μπροστά στην κάμερα).

Η οικογενειακή έξοδος Αϊβάζη, Κορινθίου με την κόρη τους, Ισμήνη, στο γήπεδο

Αϊβάζης Κορινθίου γήπεδο
Αϊβάζης Κορινθίου κόρη γήπεδο

Η λαμπερή εμφάνιση της νεαρής την ημέρα της γιορτής της

Ημέρα χαράς ήταν η Παρασκευή (1/9) για το σπίτι του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρίας Κορινθίου, καθώς γιόρταζε η κόρη τους Ισμήνη, η οποία έχει μεγαλώσει πολύ και μάλιστα έχει πάρει στοιχεία και από τους δύο της γονείς.

Οι δύο ηθοποιοί θέλησαν να ευχηθούν και δημόσια στην κόρη τους μέσα από τους λογαριασμούς, που διατηρούν στο instagram (δείτε εδώ το viral βίντεο του Αϊβάζη με την κόρη του στο Tik Tok).

Από τη μεριά του ο Γιάννης Αϊβάζης της ευχήθηκε με μία κοινή τους φωτογραφία φορώντας τη μπλούζα της ΑΕΚ, ενώ η Μαρία Κορινθίου επέλεξε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία από βραδινή έξοδο της Ισμήνης.

«Χρόνια πολλά ομορφιά μου, αεκαρα μου , φιλαράκι μου !!! Να σε χαιρόμαστε και να σε θαυμάζουμε πάντα ζωή μου !!!
Σε Λατρεύω Ισμηνου μου», έγραψε ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Χρόνια πολλά νινί μου…
να χαιρόμαστε το υπέροχο πριγκιπικό σου όνομα!
Σ ´αγαπώ από εδώ ως τον ουρανό και ακόμα παραπέρα! Όλα για εσένα!», έγραψε η Μαρία Κορινθίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιάννης Αϊβάζης: «Είναι η πρώτη φορά που με ρωτάνε κάτι τέτοιο...» - Φανερά αμήχανος στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη

Survivor Παταγονία – Ο Γιάννης Αϊβάζης αποκαλύπτει: «Η Μαρία με απείλησε ότι θα χωρίσουμε, αν δεν το κάνω!»

«Είμαι ακόμα λίγο θυμωμένος! Δεν θα πήγαινα καλεσμένος» - Η δήλωση του Αϊβάζη για τον Λιάγκα μετά την αποχώρηση της Κορινθίου από το Πρωινό

«Παρακαλάω για μια αγκαλιά και μια καληνύχτα...» - Η εξομολόγηση της Μαρίας Κορινθίου για την κόρη της Ισμήνη

«Ότι δεν με εξυπηρετεί δεν το βάζω στη ζωή μου...» - Χείμαρρος η Μαρία Κορινθίου για την τηλεόραση

«Είχε ένα συμβόλαιο με το εμπορικό του ΑΝΤ1, που δεν...» - Ο Γιάννης Αϊβάζης "σπάει" τη σιωπή του για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από "Το Πρωινό"

«Μου το ανακοίνωσαν εκεί!» - Έτσι έμαθε ο Γιάννης Αϊβάζης για την εγκυμοσύνη της Μαρίας Κορινθίου

«Και η Μαρία είχε σχέση και εγώ! Γυρνάει μία τύπισσα και μου λέει...» - Η σπάνια αποκάλυψη του Γιάννη Αϊβάζη για την γνωριμία με την Κορινθίου