Με την φωτογραφία του στο σαλόνι του σπιτιού της: «Αετέ μου τώρα...» - Η συγκινητική ανάρτηση της Λίλιαν, λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Σπύρου Φωκά

Δίπλα του μέχρι την τελευταία του πνοή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Σπύρος Φωκάς άφησε σήμερα, Παρασκευή 10/11, την τελευταία του πνοή, σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη και πόνο στην οικογένειά του και ιδιαίτερα στη σύζυγό του, Λίλιαν Φωκά, η οποία έμεινε δίπλα του από την αρχή μέχρι το τέλος, ακόμη κι όταν εκείνος καταστράφηκε οικονομικά, έχασε το σπίτι του και έμεινε σε κοντέινερ (δείτε εδώ τι έκρυβε πίσω από το χαμόγελό του), στηρίζοντάς τον κάθε φορά που μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας.

Η ίδια, λοιπόν, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της δυσάρεστης είδησης, προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από το σπίτι της, δείχνοντας την εικόνα του καλού της, την οποία έχει τοποθετήσει στο τραπεζάκι του σαλονιού της για να την βλέπει κάθε μέρα και να τον σκέφτεται.

Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του Σπύρου Φωκά λίγο μετά τον θάνατό του

«Αετέ μου τώρα πετά ψηλά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ποια είναι η Λίλιαν Φωκά

Πρόκειται για την τέταρτη σύζυγο του ηθοποιού, αφού ο ίδιος είχε παντρευτεί άλλες τρεις φορές, χωρίς ωστόσο να έχει αποκτήσει βιολογικά παιδιά με καμία από τις πρώην συζύγους του. Η κόρη της Λίλιαν Φωκά, Κωνσταντίνα (δείτε την εδώ), παρόλα αυτά, έγινε παιδί του στην πορεία, αφού υπήρξαν στήριγμα ο ένας για τον άλλο όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε επίσης: «Σε ηλικία 19 ετών είχα την Κωνσταντίνα μου, από ξαφνικό έρωτα» - Η σύζυγος του Σπύρου Φωκά "έσπασε" τη σιωπή της για τις οικονομικές δυσκολίες, το παιδί και τα προβλήματα υγείας

Οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το καλοκαίρι του 2013 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου με εκείνη να έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο παρελθόν στην εφημερίδα Espresso: «Γνωριστήκαμε το 2008 τυχαία σε μια δουλειά. Ήταν να πάω σε μια περιοδεία με θίασο. Εγώ ήμουν αρνητική και είχα αποφασίσει να μην ακολουθήσω. Ξαφνικά ακούω να λένε "Περιμένουμε να έρθει το ταξί με τον κ. Φωκά". Και ξανακάθομαι και περιμένω να δω τον Φωκά. Εκεί γνωριστήκαμε, από σύμπτωση».

Λίλιαν Φωκά Σπύρος