Ξέσπασε ο Άρης Τσάπης μετά τη θύελλα αντιδράσεων κάτω από την ανάρτησή του - «Επειδή κλ@νω μπροστά στην Ειρήνη δείχνει ότι δεν τη σέβομαι;»

«Σταματήστε να είστε όλοι τόσο επιφανειακοί»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ξέσπασε ο Άρης Τσάπης μετά τη θύελλα αντιδράσεων κάτω από την ανάρτησή του - «Επειδή κλ@νω μπροστά στην Ειρήνη δείχνει ότι δεν τη σέβομαι;»

Ο Άρης Τσάπης, ο αγαπημένος Θανάσης από τη σειρά του MEGA, Ευτυχισμένοι Μαζί, δημοσιεύει καθημερινά βίντεο από τη ζωή του στο Tik Tok, όπως και η σύζυγός του, Ειρήνη, είτε χιουμοριστικά είτε πιο προσωπικά (δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο τους). Μία ανάρτησή του, ωστόσο, πριν από λίγα 24ωρα ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων εναντίον του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ζήτησε από την γυναίκα του να μαντέψει πώς θα αεριστεί, και αμέσως μετά "την αμόλησε" μπροστά της, με την ίδια να ξεσπά σε γέλια. Αυτό για ορισμένους έδειξε ασέβεια και δεν δίστασαν να το πουν στα σχόλια.

Το ξέσπασμα του Άρη Τσάπη μετά τις αντιδράσεις κάτω από το βίντεό του

Εκείνος, ωστόσο, δεν μπορεί να διανοηθεί γιατί αυτό να είναι κάτι τόσο άσχημο στα μάτια του κόσμου και θέλησε να απαντήσει δημοσιεύοντας ένα νέο βίντεο στην πλατφόρμα.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δείχνεις τον σεβασμό στον άνθρωπό σου. Επειδή κλ@νω μπροστά στην Ειρήνη ή ρεύομαι – που δεν ρεύομαι, γιατί αυτό ενοχλεί και το σέβομαι και δεν το κάνω – δείχνει ότι δεν τη σέβομαι; Σταματήστε να είστε όλοι τόσο επιφανειακοί και προρσελάνινοι και μη μου άπτου και @ρχίδι@ μάντολες. Δείξε τον σεβασμό ουσιαστικά με άλλους τρόπους σωστούς και όχι επιφανειακούς. Εσύ δεν κλ@νεις μπροστά στην κοπέλα σου, άρα πάει να πει ότι τη σέβεσαι, παράλληλα όμως μπορεί να την κερατώνεις, να τη γράφεις στα @ρχίδι@ σου, να μη τη βοηθάς στις δουλειές, με ένα πρόβλημα που έχει, με το παιδί, αλλά τη σέβεσαι επειδή δεν κλ@νεις μπροστά της», είπε χαρακτηριστικά.

Αυτός είναι ο γιος του

Ο ίδιος, πριν από καιρό, βιντεοσκόπησε τον παιδί του την ώρα που προσπαθούσε να του μάθει τα ονόματα των ζώων και το γεγονός πως δεν είχε κλείσει ακόμη τα δύο του χρόνια, αλλά κατάφερνε να μιλάει και να λέει λεξούλες, τον συγκίνησε ιδιαίτερα βλέποντας πόσο αλλάζει και πως εξελίσσεται μέρα με τη μέρα.