Ανείπωτος θρήνος για αγαπημένο ηθοποιό: «Η καρδιά της είχε σταματήσει να χτυπάει» - Πέθανε η κόρη του λίγο μετά τη γέννησή της

Η σπαρακτική ανακοίνωση και οι φωτογραφίες του μωρού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ανείπωτος θρήνος για αγαπημένο ηθοποιό: «Η καρδιά της είχε σταματήσει να χτυπάει» - Πέθανε η κόρη του λίγο μετά τη γέννησή της

Λίγο μετά τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου (δείτε εδώ την επιθυμία για την κηδεία της) και του Σπύρου Φωκά, άλλος ένας θάνατος ανακοινώθηκε, ο οποίος σόκαρε την εγχώρια, αλλά και την ξένη showbiz. Ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της σειράς "Game of Thrones" έχασε την κόρη του, λίγες ημέρες μετά την γέννησή της, σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη.

Ο λόγος για το "Βουνό", Thor Bjornsson. Ο ίδιος ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως η μπέμπα του, η οποία γεννήθηκε πρόωρα στις 21,5 εβδομάδες της κύησης, έφυγε από τη ζωή. Ανατριχίλα προκαλούν τα λόγια του, αλλά και οι φωτογραφίες του έμβρυου στην αγκαλιά του ίδιου και της συζύγου του, αλλά και του πρώτου τους παιδιού.

Η σπαρακτική ανάρτηση του ηθοποιού του Game of Thrones για τον θάνατο της κόρης του

«Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε τη γέννηση της κόρης μας Γκρέις Μόργκαν Χαφτχορσντότιρ που γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου στις 21,5 εβδομάδες κύησης. Μετά από αισθητή μείωση της κίνησης διαπιστώσαμε ότι η καρδιά της είχε σταματήσει να χτυπάει. Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τον πόνο μας γι’ αυτή την απώλεια ή την ευτυχία που μπορέσαμε να περάσουμε χρόνο με την κόρη μας.

Είναι απολύτως όμορφη, με ξανθές βλεφαρίδες και ένα μικρό χαμόγελο για τη μαμά και τον μπαμπά. Η αγάπη που νιώθουμε γι’ αυτήν είναι συντριπτική. Η θλίψη που νιώθουμε θα είναι μαζί μας για πάντα, αλλά το ίδιο και η αγάπη. Όλες οι ελπίδες και τα όνειρά μας γι’ αυτήν τα χάσαμε, αλλά ξέρω ότι θα είναι ξανά μαζί μας. Το πνεύμα της θα ζει μέσα από εμάς και τα αδέρφια της. Ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή αυτή τη στιγμή καθώς θρηνούμε αυτή την αβάσταχτη απώλεια. Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια και για την υποστήριξή σας», έγραψε και πλήθος κόσμου έσπευσε να του συμπαρασταθεί στα σχόλια.