Στα μαύρα και ελάχιστα βαμμένη - Η κομψή εμφάνιση της πρώην συζύγου του Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η πρώην σύζυγος του του Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, δεν πραγματοποιεί συχνά δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο ο φακός του youweekly.gr την εντόπισε πρόσφατα σε βραδινή της έξοδο στο θέατρο Αλκυονίς, όπου παρακολούθησε την πρεμιέρα της παράστασης "Felicita", στην οποία πρωταγωνιστούν Μυρτώ Αλικάκη (δείτε εδώ φωτογραφίες από τα τρυφερά τετ α τετ με τον νέο της σύντροφο) και ο Γιάννης Σοφολόγης.

Η ίδια, λοιπόν, έκλεψε τις εντυπώσεις με το μαύρο της φόρεμα, το ελάχιστο, αλλά έντονο βάψιμο στα μάτια και το κολιέ στον λαιμό της και δεν δίστασε να ποζάρει στο πλευρό του πρωταγωνιστή, αλλά και της Ιωάννας Παππά στα παρασκήνια στη συνέχεια.

Η κομψή εμφάνιση της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη στο θέατρο

Μπεκιάρη Ιωάννα Παππά

Σοφολόγης Μπεκιάρη

Η ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη που προκάλεσε την αντίδρασή της

«Ερωτεύτηκα την γυναίκα μου κεραυνοβόλα, κόντεψα να τρελαθώ», είχε δηλώσει σε πολύ παλιά συνέντευξή του ο Βασίλης Μπισμπίκης για την πρώην πια σύζυγό του Κωνσταντίνα Μπεκιάρη. Οι δυο τους ήταν μαζί για κοντά 16 χρόνια ενώ τα τελευταία 2 έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους με τον ηθοποιό να έχει βρει τον έρωτα ξανά στα μάτια της Δέσποινας Βανδή.

Βασίλης και Κωνσταντίνα, όμως, για χάρη του παιδιού τους, συνεχίζουν να έχουν επαφές και μάλιστα... καλές! Χαρακτηριστική απόδειξη αυτού το σχόλιο που άφησε η Κωνσταντίνα σε νέα ανάρτηση του ηθοποιού στα social media.

Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός ανέβασε πριν από λίγες μέρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα teaser από την κορυφαία σειρά του ALPHA, Σασμός, στην οποία συμμετέχει φέτος και η πρώην σύζυγός του θέλησε να του ευχηθεί δημόσια για το νέο του αυτό ξεκίνημα!

«Καλή αρχή μπαμπά!», έγραψε χαρακτηριστικά η πρώην σύζυγός του δημοσιοποιώντας πια πως οι σχέσεις τους, παρά τον χωρισμό τους, και λόγω του παιδιού τους είναι πολύ καλές και ο ένας στηρίζει τον άλλον!

Κωσταντίνα Μπεκιάρη Βασίλης Μπισμπίκης