«Έχει ξεφύγει η κατάσταση, θέλει μάζεμα!» - Η ατάκα όλο νόημα της Σίσσυς Χρηστίδου για τις τηλεοπτικές εκπομπές

«Αυτό το πράγμα μπορεί να εκτροχιαστεί»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έχει ξεφύγει η κατάσταση, θέλει μάζεμα!» - Η ατάκα όλο νόημα της Σίσσυς Χρηστίδου για τις τηλεοπτικές εκπομπές

Τις τηλεοπτικές εκπομπές σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου σήμερα Σάββατο 11/11 με αφορμή το χαμό που σημειώθηκε μέσα στην εβδομάδα. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Θεοφάνους στην κάμερα της εκπομπής τους, Χαμογέλα και Πάλι.

Ο συνθέτης όταν ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο τους για την κόντρα άνευ προηγουμένου ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Light είπε «Πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και εσείς να σέβεστε τον άλλον και η μια εκπομπή την άλλη και ο ένας πανελίστας τον άλλον. Για όλους μας ισχύει».

Μετά λοιπόν την προβολή των δηλώσεων του, το λόγο πήρε η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία σχολίασε τον χαμό που έγινε στις εκπομπές το τελευταίο διάστημα, χωρίς ωστόσο να μιλάει συγκεκριμένα με ονόματα και καταστάσεις.

Το σχόλιο της Σίσσυς Χρηστίσου για τους τσακωμούς στις εκπομπές

«Δεν έχει άδικο, εγώ δεν το παίρνω σαν σπόντα. Κι εγώ νομίζω ότι έχουμε περάσει λίγο τη γραμμή γενικά σαν τηλεόραση, σαν εκπομπές. Το λέγαμε και την προηγούμενη εβδομάδα, πόσες φορές σχολιάσαμε το παράθυρο στο παράθυρο, τι είπε η εκπομπή που είπε για την εκπομπή. Όντως έχει ξεφύγει η κατάσταση και εγώ θεωρώ ότι θέλει μάζεμα. Πρέπει όλοι να ηρεμήσουμε λίγο. Εμένα όταν τσακώνονται τα παιδιά μου, λέω πήγαινε εσύ στο δωμάτιό σου κι όταν ηρεμήσετε θα βρεθούμε όλοι μαζί στο σαλόνι να το συζητήσουμε. Ας πάμε όλοι στα δωμάτια μας λίγο. Το λέω γενικότερα ότι αυτό το πράγμα μπορεί να εκτροχιαστεί. Δεν αφορά μόνο εμάς, αλλά κι όλους τους κλάδους» σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκινώντας μια συζήτηση με τους συνεργάτες της.

Να σημειώσουμε πως αυτή την εβδομάδα πολλοί ήταν οι καβγάδες στην εκπομπή αλλά και μεταξύ εκπομπών, με τον μεγαλύτερο επίσης να είναι αυτός ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Φαίη Σκορδά, με την πρώτη στο Super Κατερίνα να βγαίνει εκτός εαυτού και να εξαπολύει μια μεγάλη και βαριά επίθεση.