«Είναι αιτία χωρισμού για εμένα» - Η αποκάλυψη της Βαλαβάνη για την απιστία και η αναφορά στον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ξεκαθάρισε την κατάσταση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι αιτία χωρισμού για εμένα» - Η αποκάλυψη της Βαλαβάνη για την απιστία και η αναφορά στον Κωνσταντίνο Βασάλο

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου, παραχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όταν την συνάντησε σε δημόσια έξοδο της. Η δημοσιογράφος και μέλος της εκπομπής Ακόμη δεν είδες τίποτα στο MEGA (δείτε πως τα πηγαίνει σε νούμερα τηλεθέασης), απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου.

«Είμαι ενθουσιασμένη για αυτή την παρέα, πάω με χαμόγελο στη δουλειά. Δεν νιώθω αμηχανία που είμαστε απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού», ανέφερε αρχικά για τα επαγγελματικά της.

Η απάντηση της Βαλαβάνη και η αναφορά στον Βασάλο μετά την δήλωση της

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος την ρώτησε για την αποκάλυψε που είχε κάνει πριν μερικές εβδομάδες στον αέρα του MEGA, πως πρώην σύντροφος της την έχει απατήσει, καθώς πέρασε από πολλούς στο μυαλό πως μπορεί να πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Βασάλο. «Έχω συγχωρέσει απιστία, αλλά δεν μπορώ, είναι αιτία χωρισμού για εμένα. Όχι, δεν πήγαινε για τον Κωνσταντίνο αυτή η δήλωση», απάντησε και ξεκαθάρισε το τοπίο.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή και τα δεκάδες δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί για την ίδια, εξομολογήθηκε: «Πέρασα αρκετές στιγμές που με έφερναν σε δύσκολη θέση. Μέρες που γύρναγα σπίτι μου και ήθελα να κλείσω όλα τα παράθυρα και να μείνω στο σκοτάδι, να μείνω μόνη μου και να κλαίω, όσο γράφονται πολλά πράγματα άσχημα».

Όταν μάλιστα, ρωτήθηκε για τον φημολογούμενο νέο της σύντροφο με τον οποίο κάνουν μαζί διάφορες εξορμήσεις τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό, αναρτώντας διάφορες φωτογραφίες τους στα social media (δείτε εδώ), αρκέστηκε να πει: «Τι κάνεις; Τα νέα σου… Όλα καλά;».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει αποφασίσει μετά το χωρισμό της να μην μιλάει για την προσωπική της ζωή σε μια προσπάθεια να την προστατεύσει από την έκθεση και τους σχολιασμούς από τις τηλεοπτικές εκπομπές.