Χρήστος Μάστορας: Στην κουζίνα για το χατίρι της αγαπημένης του, Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

Τι της έφτιαξε;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Instagram/ Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Instagram/ Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Το γνωστό μοντέλο, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, που γνωρίσαμε μέσα από το reality show μόδας, "Greece' s Next Top Model", του καναλιού Star, είναι εδώ και περίπου ένα χρόνο σε σχέση με το frontman του συγκροτήματος, "Μέλισσες", Χρήστο Μάστορα, και από ό, τι δείχνει είναι και οι δύο πολύ ερωτευμένοι. Μάλιστα, εκείνος σήμερα το πρωί, Σάββατο 11 Νοεμβρίου, της έφτιαξε ένα υπέροχο πρόγευμα, κάτι που έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τη μορφή story.

Μαγείρεψε ο Χρήστος Μάστορας στην αγαπημένη του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, συγκατοικούν (δείτε εδώ το σπίτι τους) και αυτό κάνει τα πρωινά που μοιράζονται μαζί ένα πολύ συχνό φαινόμενο. Αν και δεν είναι απόλυτα βέβαιο κάτι τέτοιο, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων και των δύο, να είναι ιδιαίτερα πολλές.

Σήμερα, όμως το πρωί ο τραγουδιστής έβαλε την ποδιά του, σήκωσε τα μανίκια και έφτιαξε ένα πολύ όμοφο πρωινό για την αγαπημένη του με pancakes, όπως ενημέρωσε το νεαρό μοντέλο τους ακολούθους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι γλυκές δηλώσεις της για τον αγαπημένο της

Στα πλαίσια του δημοφιλούς περιοδικού γάμου "Yes I do", θα ντυθεί νύφη, κάτι που ελπίζουμε να γίνει σύντομα και στην πραγματική της ζωή. Στα backstage της φωτογράφισης βρέθηκε η μεσημεριανή εκπομπή του Σαββατοκύριακού "Γειά σου", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, και της απέσπασε κάποιες δηλώσεις για τη σχέση της.

«Δεν εστιάζω στα αρνητικά του στοιχεία καθόλου, ή για να το πω σωστά δεν μου έρχεται κανένα αρνητικό του στο μυαλό! Μάλλον είμαι πολύ ερωτευμένη! Τα θετικά του όμως, είναι τόσα πολλά... Είναι ο πιο ιδιαίτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, είναι απίστευτα δοτικός, έχει τρελό χιούμορ, που σημαίνει, ότι είναι εξαιρετικά ευφυής, γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζετε χιούμορ και ευφυΐα πάνε μαζί», εξομολογήθηκε το γνωστό μοντέλο για τον σύντροφό της.

Δείτε επίσης: Η κομψή εμφάνιση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στη συναυλία του Χρήστου Μάστορα

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της εκπομπής: