«Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι με εμμονές...» - Η απάντηση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στις αντιδράσεις για τη σειρά, Φόνοι στο Καμπαναριό

«Όλοι δουλέψαμε και δουλεύουμε με θαυμασμό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι με εμμονές...» - Η απάντηση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στις αντιδράσεις για τη σειρά, Φόνοι στο Καμπαναριό

H νέα κωμωδία του ALPHA με τίτλο "Φόνοι στο καμπαναριό" έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις από την εκκλησία. Οι αντιδράσεις αυτές συγκεκριμένα, έρχονται από παλαιοημερολογίτες Αττικής και Βοιωτίας, αναφέροντας πως καταδικάζουν το γεγονός παραχώρησης Μονής για την διακωμώδηση του Μοναχισμού.

Μάλιστα, βγήκε και ανακοίνωση στην σελίδα της Ιεράς Μητρόπολης όπου ο μητροπολίτης Χρυσόστομος αναφέρει πως ουδέποτε έδωσε την άδεια να πραγματοποιηθούν γυρίσματα σε μοναστήρι που ανήκει στη δική του ευθύνη - διαβάστε την εδώ.

Βέβαια, οι περισσότεροι τηλεθεατές έχουν αντίθετη άποψη, μιας και έχουν δηλώσει πως πρόκειται για μια σειρά με άπλετο χιούμορ - δείτε τα tweets. Μάλιστα, την στηρίζουν γεγονός που φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει.

Η απάντηση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για την σειρά, Φόνοι στο καμπαναριό

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τύπος Tv και την Κατερίνα Θεοδωροπούλου, με την ηθοποιό να απαντάει στις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν.

Φόνοι στο καμπαναριό

Πώς προσεγγίσατε τον ρόλο της ηγουμένης;

Μου αρέσουν τα μοναστήρια, πηγαίνω συχνά και παρακολουθώ τους ανθρώπους. Μου αρέσει η ησυχία που έχουν στο περπάτημα, στο κοίταγμα. Αυτό επιδίωξα να κάνω. Ήθελα να παντρέψω αυτήν την ηρεμία με την κωμωδία. Αυτό προσπαθώ να αποτυπώσω, αυτό σκέφτομαι συνεχώς στα γυρίσματα… Ακόμα τον δουλεύω τον ρόλο και ψάχνω στοιχεία.

Σας ξάφνιασαν οι αντιδράσεις που υπήρξαν για τη σειρά;

Να ξεκαθαρίσω πως δεν θεωρώ ότι έχουμε προσβάλει τα θεία. Όλοι δουλέψαμε και δουλεύουμε με θαυμασμό. Όταν μιλήσαμε με τον Αντώνη Αγγελόπουλο, τον σκηνοθέτη μας, όλοι συμφωνήσαμε ότι πρέπει να προσεγγίσουμε τη σειρά αυτή και τη θεματική με σεβασμό. Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι με εμμονές, όμως. Θα πω ότι δεν χρειάζονται στεγανά... Πρέπει να υπάρχουν ανοιχτοί ορίζοντες.