«Η σειρά είναι μια όαση ανάμεσα σε τόσα...» - Τα αποθεωτικά σχόλια του Twitter για τη πρεμιέρα της σειράς "Φόνοι στο Καμπαναριό"

Δείτε τα σχόλια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Η σειρά είναι μια όαση ανάμεσα σε τόσα...» - Τα αποθεωτικά σχόλια του Twitter για τη πρεμιέρα της σειράς

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής 20/10 η πολυαναμενόμενη σειρά του Alpha, Φόνοι στο Καμπαναριό, με το γέλιο να έχει "χτυπήσει" κόκκινο, θέτωντας τον πολύ ψηλά για τα επόμενα επεισόδια.

Η σειρά διαδραματίζεται το μοναστήρι της Αγίας Θεοδούλης, ένας ποδοσφαιριστής εντοπίζεται νεκρός. Οι δύο αστυνομικοί (Γιωργής Τσουρής & Βαγγέλης Δαούσης) τρέχουν να εξιχνιάσουν το έγκλημα. Όλες οι μοναχές στο μοναστήρι, μπαίνουν στο στόχαστρο των αστυνομικών. Η Ηγουμένη (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) κάνει τα πάντα για να αποδείξει την αθωότητά της. Σε αυτό την βοηθά η καλή της φίλη, η μοναχή Αρσινόη (Ρένια Λουιζίδου), η οποία γίνεται “ντετέκτιβ”, προκειμένου να ανακαλύψει τον πραγματικό δολοφόνο!

Για τις ανάγκες τις έρευνες, αναγκάζεται να κάνει τατουάζ, να πραγματοποιήσει μια διάρρηξη, να πάει σε στριπτιτζάδικο, να οδηγήσει καρτ, να περάσει από κάστινγκ και να αγοράσει όπλο στη μαύρη αγορά! Και όλα αυτά, με τις ανατροπές και τα ευτράπελα να μην έχουν τέλος! Στο πλευρό τους θα δούμε, επίσης, τις μοναχές Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου, Λυδία Τζανουδάκη.

Τα αποθεωτικά σχόλια του Twitter για τη σειρά Φόνοι στο Καμπαναριό

Oι χρήστες του Twitter, δεν έχασαν λεπό από τη νέα σειρά και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε. Τα σχόλια ήταν αποθεωτικά, με το πρώτο επεισόδιο να έχει κερδίσει την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού.

Τι αποκάλυψε η Ελσάβετ Κωνσταντινίδου για τον ρόλο της στη σειρά Φόνοι στο Καμπαναρίο

«Είναι μια κωμωδία που δεν φαίνεται εξαρχής. Με πήρε ο Αντώνης Αντωνόπουλος που έχουμε συνεργαστεί ξανά στο Παρά πέντε. Του έχω πολλή εμπιστοσύνη και μπορώ να συνεργαστώ με τον τρόπο του.» είπε αρχικά

«Την κωμωδία την προσεγγίζω κυρίως δραματικά. Δεν το πλησιάζω κωμικά. Μια πρόταση που είναι κωμική δεν θα την φωτίσω, θα το κάνω ύπουλα. Μου αρέσει το δραματικό στα κωμικό. Και αυτό το είχε, για αυτό συγκινήθηκα λίγο.»

«Κάνω την Ηγουμένη Μαρία και έχω δίπλα του τη Ρένια Λουιζίδου που δημιουργήσαμε μια ωραία σχέση. Αλλά και τα κορίτσια που έχουν περισσότερο τα κωμικά. Ο φόνος θα γίνει από την αρχή και δεν ξέρουμε ποιος το έχει κάνει. Εγώ δεν θέλω να επιτρέψω να πάρει χαμπάρι ο πατέρας που μας εξομολογηθεί και μας πάρουν γιατί δεν θέλω να βγω στη ζωή, έχω και εγώ τους δικούς μου λόγους.»

«Νομίζω ότι ξεκίνησε ότι όλες κρύβουν κάτι και αυτό θα ξεδιπλωθεί σιγά σιγά. Κι αυτό μου άρεσε στο σήριαλ που δεν είναι όλα φάτσα φόρα. Είσαι σε μια Μονή που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει». κατέληξε.

Δείτε εδώ το βίντεο: