«Είναι 28 χρονών, το αίμα του βράζει και...» - Η απάντηση του Αντώνη Ρέμου για το χαμό που έχει προκληθεί με τον Light

«Μακάρι να έρθει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Fame Story»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι 28 χρονών, το αίμα του βράζει και...» - Η απάντηση του Αντώνη Ρέμου για το χαμό που έχει προκληθεί με τον Light

Βραδινή έξοδο με την σύζυγό του, Υβόννη Μπόσνιακ πραγματοποίησε ο Αντώνης Ρέμος το βράδυ του Σαββάτου 11/11, με την κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι να τον συναντάει και να του παίρνει δηλώσεις. Ο τραγουδιστής μίλησε για όλα όσα έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα.

Στο επίκεντρο μάλιστα έχει βρεθεί ο Light εξαιτίας της συμμετοχής του στο Fame Story, των τσακωμών του με τον Ρέμο, αλλά και με τον Ανδρέα Μικρούτσικο (δείτε εδώ).

Οι δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου

«Δεν ήταν τίποτα, όλα τα παιδιά έχουν ανησυχίες σε αυτή την ηλικία. Μην ξεχνάμε ότι είναι 28 ετών και το αίμα του βράζει, θέλει να μαθαίνει και να λέει την άποψή του», ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος.

«Είναι αμήχανος, έχουν και τα παιδιά τις ανησυχίες τους, είναι επιλογή τους, ήξεραν από την αρχή τι θα αντιμετωπίσουν όταν μπουν στο Fame Story, και πρέπει να είναι έτοιμοι για τις επιλογές τους. Μακάρι να έρθει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Fame Story, είναι ένας άνθρωπος καταξιωμένος, έχει γράψει την δική του ιστορία», δήλωσε για το Fame Story.

Επίσης, σχολίασε την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision από την Μαρίνα Σάττι, λέγοντας: «Πολύ ενδιαφέρον και μακάρι να τα πάει καλά. Μετά από καιρό είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον. Το στιλ του δικό μου δεν θα ταίριαζε στη Εurovision, ποτέ δεν ξέρεις αλλά ίσως για μένα έχει περάσει το τρένο» - δείτε πως το έχει πάρει το twitter.

Ο τραγουδιστής μάλιστα, αναφέρθηκε και στην κόρη του, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία. «Η κόρη μου όταν ξεκίνησε να ακούει μουσική, το αγαπημένο της ήταν το «Αεροπλάνο» του Κώστα Χατζή. Η κόρη μου ακούει πια και αγαπάει τα τραγούδια μου, όπως κι πολλά ξένα. Μου αρέσει το καλό της γούστο στη μουσική», εξομολογήθηκε.