Fame Story (10/11): Χαμός με Light, Φουρέιρα και Ρέμο - Η δημόσια συγγνώμη

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Fame Story (10/11): Χαμός με Light, Φουρέιρα και Ρέμο - Η δημόσια συγγνώμη

Το αποψινό (10/11) live του Fame Story ξεκίνησε με ένταση μετά την ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη για την απόφαση που πήρε για το ριάλιτι μουσικής (δείτε εδώ τι συνέβη). Η ένταση κορυφώθηκε όταν ανέβηκαν στη σκηνή οι Danny και Victor. Οι δύο παίκτες είναι κάποια από τα πρόσωπα που μπλέχτηκαν στους καβγάδες που συνέβησαν την εβδομάδα που πέρασε.

Μέσα στα νεύρα τους, λοιπόν, δήλωσαν στην κάμερα πως οι καλλιτέχνες που τους επισκέπτονται στο σπίτι της ακαδημίας δεν έχουν τίποτα να μεταδώσουν στη νέα γενιά. Ο παρουσιαστής για τον λόγο αυτό θέλησε να τους "μαλώσει" και να τους πει κάποια πράγματα:

Χαμός στο Fame Story απόψε (10/11)

«Όσο καλοί κι αν είστε δεν μπορώ να μην σας πω ότι το σημαντικό σε αυτή τη ζωή είναι να ξέρεις το παρελθόν, γιατί έρχονται όλοι αυτοί οι guests στο σπίτι και παίρνετε από αυτούς. Δεν θα είχατε καμία πιθανότητα να βρεθείτε έξω στον δρόμο και να μιλήσετε και να προσπαθήσετε να πάρετε από αυτούς ό,τι έχει ο καθένας να σας δώσει».

Οι δυο τους τότε πήραν πίσω όσα είπαν και "γύρισαν τη μπιφτέκα", τονίζοντας πως δεν εννοούσαν ποτέ πως δεν έχουν σημασία τα όσα τους λένε, αλλά πολλές φορές οι παλιές τακτικές δεν λειτουργούν στο σήμερα και τότε παρενέβη και ο Light με την Ελένη Φουρέιρα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μία μεγάλη συζήτηση.

Στο ενδιάμεσο, συζητήθηκε και ο καβγάς των παιδιών με την Αριστέα, στην οποία απολογήθηκαν και στο τέλος, μάλιστα, κατέληξαν να "τσακώνονται" ο τράπερ με τον Αντώνη Ρέμο για το είδος της μουσικής του "Got You (I Feel Good)" που ερμήνευσαν τα δύο αδέρφια.

«Αν θα μπορούσα να πω κάτι στον κύριο Ρέμο είναι ότι η ραπ και η soul έχουν ένα κοινό, είναι και οι δύο μαύρες μουσικές. Σκοτώνεις τη ραπ», είπε ο Light, με τον Αντώνη Ρέμο να του απαντά:

«Η soul είναι άλλο πράγμα, επίτρεψέ μου να έχω άλλη άποψη. Το ένα είναι ρίμες, το άλλο είναι μουσικό. Η ραπ είναι μία αντίδραση κάποιων παιδικών σαν κι εσένα που θέλετε να αντισταθείτε στο σύστημα. Δεν έχει σχέση ότι είναι μαύρη μουσική».

Και ο Light συνέχισε: «Τα δύο είδη έχουν τις ρίζες τους στη μαύρη κουλτούρα», γι' αυτό και έχουν κοινά στοιχεία.

«Μην πάμε στα χρώματα, μην λέμε άσπρη μουσική, μαύρη μουσική. Δεν υπάρχει μαύρη κουλτούρα, ούτε άσπρη, υπάρχει ανθρώπινη κουλτούρα. Αν θες να λέμε ότι υπάρχουν μαύροι άνθρωποι και είναι διαφορετικοί από τους άσπρους είναι δικό σου θέμα, δικό μου θέμα δεν είναι», δήλωσε τότε ο Αντώνης Ρέμος.