Fame Story (10/11): «Ως παραγωγός και παρουσιαστής, έχω αποφασίσει ότι...» - Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη μετά τους άγριους τσακωμούς

Τι συνέβη στα παρασκήνια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Fame Story (10/11): «Ως παραγωγός και παρουσιαστής, έχω αποφασίσει ότι...» - Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη μετά τους άγριους τσακωμούς

Άλλο ένα live του Fame Story ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής 10/11 και αφού οι σπουδαστές της ακαδημίας βγήκαν και τραγούδησαν όλοι μαζί για να καλωσορίσουν τους θεατές και το τηλεοπτικό κοινό με το "I'm so excited", ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να πει δύο λόγια.

Επειδή την εβδομάδα που πέρασε πραγματοποιήθηκαν πολύ άσχημοι και έντονοι τσακωμοί, με παίκτες να είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν οικειοθελώς (δείτε εδώ τι συνέβη), ο παρουσιαστής και παραγωγός θέλησε να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα, τονίζοντας πως ό,τι και να συμβαίνει επιθυμεί το καλό των παιδιών και δεν τον ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης.

Τα λόγια του Νίκου Κοκλώνη μετά τους τσακωμούς στην ακαδημία του Fame Story

«Ξέρετε ότι παρακολουθώ αναλυτικά κάθε επεισόδιο και θέλω να σας πω μέσα από την καρδιά μου ότι αυτό που κάνουμε εδώ, από επιλογή μας, είναι μία μουσική ακαδημία. Εγώ, λοιπόν, ως παραγωγός και παρουσιαστής, έχω αποφασίσει ότι θέλω να είμαι με όλους σας και με έναν έναν ξεχωριστά. Εδώ δεν μας αρέσει το Big Brother, είμαστε το Fame Story και είμαστε περήφανοι που είμαστε σε αυτόν τον μουσικό διαγωνισμό. Το επίκεντρό μας είναι η μουσική. Κατανοώ ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο όταν έχετε όλον αυτόν τον ανταγωνισμό, τον εγκλεισμό, έχετε να ανταπεξέλθετε σε όλο και πιο δύσκολα πράγματα στα μαθήματα και φτάνετε στα όριά σας.

Θέλω να στηρίζετε ο ένας τον άλλον, εμείς είμαστε εδώ για να σας προστατεύουμε. Θα τα πούμε και κατά τη διάρκεια του σόου, όταν έρθει η ώρα. Δεν υπάρχει μέλλον αν δεν ξέρουμε το παρελθόν μας, γιατί αυτό μας έκανε να υπάρχουμε σήμερα εδώ. Θέλω ο ένας να στηρίζει τον άλλο και ας μην βγάζουμε ριάλιτι , δεν με νοιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης ούτε τίποτα, με νοιάζετε εσείς. Είστε όλοι οικογένεια του Fame Story. Αυτό είναι το Fame Story που αποφασίσαμε να λανσάρουμε ξανά στην ελληνική τηλεόραση και όχι το παλιό!», επισήμανε.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικά στο youweekly.gr - Fame Story: Η απάντηση που έδωσε ο Αντρέας Μικρούτσικος στην πρόσκληση για το σημερινό live

Τι συνέβη προηγουμένως στα παρασκήνια

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν βγει στο live, ο Νίκος Κοκλώνης φωτογραφήθηκε στο καμαρίνι του με την Καίτη Γαρμπή, η οποία θα εμφανιστεί αργότερα, γράφοντας: «Ήρθε η φίλη μου», με την ίδια να ποζάρει χαμογελαστή στον φακό.

Κοκλώνης Γαρμπή Fame Story