«Μας την έκανες…» - Το τρυφερό αποχαιρετιστήριο μήνυμα της θετής κόρης του Σπύρου Φωκά

«Καλό ταξίδι...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο καλλιτεχνικός κόσμος πενθεί μετά την απώλεια του αγαπημένου διεθνής φήμης Έλληνα ηθοποιού, Σπύρου Φωκά. Απαρηγόρητοι, όμως είναι και οι οικείοι του, ιδίως η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά, η οποία χθες, Σάββατο έκανε και τις πρώτες δηλώσεις της στον τηλεοπτικό αέρα μετά την είδηση του θλιβερού γεγονότος (δείτε εδώ τι είπε).

Τη σιωπή της "έσπασε" και η θετή του κόρη, Κωνσταντίνα, με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η συγκινητική ανάρτηση της θετής κόρης του Σπύρου Φωκά, Κωνσταντίνας, για το χαμό του

Η σύζυγος του Σπύρου Φωκά, Λίλια, η γνωριμία και η κόρη τους

Πρόκειται για την τέταρτη σύζυγο του ηθοποιού, αφού ο ίδιος είχε παντρευτεί άλλες τρεις φορές, χωρίς ωστόσο να έχει αποκτήσει βιολογικά παιδιά με καμία από τις πρώην συζύγους του. Η κόρη της Λίλιαν Φωκά, Κωνσταντίνα (δείτε την εδώ), παρόλα αυτά, έγινε παιδί του στην πορεία, αφού υπήρξαν στήριγμα ο ένας για τον άλλο όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε επίσης: «Σε ηλικία 19 ετών είχα την Κωνσταντίνα μου, από ξαφνικό έρωτα» - Η σύζυγος του Σπύρου Φωκά "έσπασε" τη σιωπή της για τις οικονομικές δυσκολίες, το παιδί και τα προβλήματα υγείας

Οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το καλοκαίρι του 2013 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου με εκείνη να έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο παρελθόν στην εφημερίδα Espresso: «Γνωριστήκαμε το 2008 τυχαία σε μια δουλειά. Ήταν να πάω σε μια περιοδεία με θίασο. Εγώ ήμουν αρνητική και είχα αποφασίσει να μην ακολουθήσω. Ξαφνικά ακούω να λένε "Περιμένουμε να έρθει το ταξί με τον κ. Φωκά". Και ξανακάθομαι και περιμένω να δω τον Φωκά. Εκεί γνωριστήκαμε, από σύμπτωση».

Δείτε επίσης: Η οικονομική καταστροφή και η ζωή του τα τελευταία χρόνια - Το κοντέινερ 40 τετραγωνικών που έμενε

Λίλιαν Φωκά Σπύρος