«Χαίρομαι που ακούγεται το όνομά μου...» - Αποκαλυπτική η Κάτια Ταραμπάνκο

«Στο GNTM θα προτιμούσα να γυρίσω ως...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Δημόσια βραδινή έξοδο πραγματοποίησε το γνωστό μοντέλο, Κάτια Ταραμπάνκο, που γνωρίσαμε μέσα από το reality show μόδας, "Greece' s Next Top Model", του καναλιού Star, έκανε δηλώσεις μπροστά στις κάμερες και παρουσιάστηκαν σήμερα, Κυριακή 12 Νοεμβρίου, από την πρωινή εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του MEGA. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ενδεχόμενη τηλεοπτική της επιστροφή.

Το όνομα του μοντέλου έχει απασχολήσει τις τελευταίες ώρες την κοινή γνώμη μετά τη χυδαία ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου κατά του Γιώργου Λιάγκα (δείτε εδώ τι έχει συμβεί).

Η αποκάλυψη της Κάτιας Ταραμπάνκο για την τηλεοπτική της επιστροφή

«Θα επέστρεφα σε ένα project σχετικό με τη μόδα τηλεοπτικά. Στο GNTM θα προτιμούσα να γυρίσω ως coach, και όχι με θέση στην κριτική επιτροπή, γιατί έχω πολλά να μάθω και να μεταλαμπαδεύσω στα επόμενα κορίτσια. Θυμόμουν την Έλενα Χριστοπούλου, έτσι κι εγώ αν ήμουν στη θέση της θα έλεγα τα ίδια και ακόμα περισσότερα. ίσως να πήγαινα και στο My Style Rocks.

Απα πα, Παναγία μου, όχι δεν νομίζω. Χαίρομαι που ακούγεται το όνομά μου σε διάφορα project, γιατί σημαίνει ότι απασχολώ, αλλά όχι παιδιά, με τίποτα, δεν είναι καθόλου του στυλ μου, δε θα πήγαινα στο Big Brother, αλλά ούτε σε κάποιο άλλο reality show», παραδέχθηκε το νεαρό μοντέλο, είπε το γνωστό μοντέλο.

Η αποκλειστική συνέντευξη της στο YOU

Τπ γνωστό μοντέλο πριν απο λίγο καιρό είχε δώσει αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό YOU όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε γιατί είπε όχι στο Survivor All Star.

Τι σε έπνιγε εκείνη την περίοδο, που δεν μπορούσες να πεις;

Το παράπονο, γιατί να με μισεί ο κόσμος; Έβλεπα τους γονείς μου να διαβάζουν τα σχόλια και ο πατέρας μου αγχωνόταν που έβγαινα από το σπίτι μου. Πήγα να κάνω καλό στη δουλειά μου και αντίκρισα δυο ανθρώπους, που με μεγάλωσαν, να με κοιτάνε με τρόμο στα μάτια. Ήταν λίγο βαρύ.

Όλα αυτά που μου περιγράφεις, ήταν ένας λόγος για να μην δεχτείς την πρόταση του Survivor All Star;

Όχι, είχαμε κάνει συζητήσεις, απλώς επειδή τα συμβόλαια μου με ήθελαν στην Ελλάδα αποφάσισα να μην πάω στο Survivor μετά από δύο χρονιές.

Πάντως τα ποσά φέτος ήταν πολύ υψηλά, αυτό δεν ήταν δέλεαρ;

H Κάτια Ταραμπάνκο μιλάει για τη νέα της ζωή στο YOU

Τα χρήµατα στη ζωή µου δεν είναι οδηγός. Σίγουρα βοηθούν, όµως υπάρχουν προτεραιότητες όπως η υγεία. Συνεπώς τα 5.000€ δεν µου λένε τίποτα αν είναι να πεθάνει το σώµα µου στον Άγιο Δοµίνικο παίζοντας απέναντι σε όλα αυτά τα «αστέρια» που πήγανε.

Τώρα που το βλέπεις στην τηλεόραση, νιώθεις δικαιωμένη που δεν πήγες;

Επειδή έχω δει λίγο το Survivor, πιστεύω ότι δεν θα άντεχα, θα με είχαν κάνει πατίνι από τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, τους τσακωμούς και τις ίντριγκες. Έχω πολύ δυνατή ψυχολογία, αλλά για ποιο λόγο να χαλάσω την ενέργειά μου για να προστατευτώ από ορισμένους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν το κομμάτι τους; Να 'ναι καλά ο Άγιος Δομίνικος, μου λείπουν τα αγωνίσματα, αλλά προτιμώ να βάφομαι με τα καλλυντικά μου και να τρώω τα μακαρονάκια μου. (γελάει)

Διαβάστε όλη της την συνέντευξη εδώ!