«Αυτό είναι bullying και ρατσισμός κανονικός» - Το σχόλιο της Γερμανού για την χυδαία ανάρτηση του Τριανταφυλλόπουλου για τον Λιάγκα

«Αυτό όχι, δεν είναι αστείο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αυτό είναι bullying και ρατσισμός κανονικός» - Το σχόλιο της Γερμανού για την χυδαία ανάρτηση του Τριανταφυλλόπουλου για τον Λιάγκα

Την χυδαία ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τον Γιώργο Λιάγκα, σχολίασαν σήμερα Κυριακή 12/11 στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται στον ALPHA, με την Ναταλία Γερμανού να στηρίζει δημόσια τον παρουσιαστή του Πρωινού του ΑΝΤ1.

«Τι στο καλό; Τόσο χάλια γίναμε οι υπόλοιποι; Για το στήθος που κρέμασε υπάρχει και ο Φουστάνος», έγραψε ο δημοσιογράφος σε ανάρτηση που έκανε με παλιό δημοσίευμα το οποίο αφορούσε την δήλωση που είχε κάνει η Κάτια Ταραμπάνκο για τον Λιάγκα, πως τον βρίσκει έναν από τους ωραιότερους άντρες - δείτε εδώ την δήλωση που είχε κάνει, αναλυτικά. Ο παρουσιαστής λοιπόν που πληροφορήθηκε για την ανάρτηση του απάντησε μέσω του προφίλ του.

Τα σχόλια της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται για Λιάγκα - Τριανταφυλλόπουλο

Η ομάδα της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται, έπαθε σοκ μόλις πληροφορήθηκε για την συγκεκριμένη ανάρτηση, με την Ναταλία Γερμανού να κάνει λόγο για body shaming και bullying.

«Αυτή η δήλωση της Κάτιας δεν είναι φετινή. Μου κάνει λίγο εντύπωση γιατί το έκανε τώρα το story ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια του ALPHA.

«Δηλαδή ανεβάζει αυτό το story ο Μάκης και ανεβάζει και μια φωτογραφία παμπάλαια του Γιώργου. Θα σταθώ και σε αυτό. Και λέει... δηλαδή πραγματικά, αυτό αν το κάναμε σε κάποιον άλλον άνθρωπο... Αυτό όχι, δεν είναι αστείο κύριε Μάκη Τριανταφυλλόπουλε. Έχει δίκιο ο Γιώργος, έχει δίκιο. Αυτό είναι bullying και ρατσισμός κανονικός. Και body shaming κανονικότατο», σχολίασε σε άλλο σημείο.

Θα απαντήσει με μήνυση ο Λιάγκας;

Ο παρουσιαστής είχε αναφέρει στην εκπομπή τους πως πλέον θα ξεκινάει να κάνει μηνύσεις....

«Από χθες το βράδυ κάθισα και σκέφτηκα με τον εαυτό μου. Μέχρι τώρα είχα μια λογική στη ζωή μου, ότι ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και όλοι κρινόμαστε. Πλέον θεωρώ ότι, επειδή έχω και δύο παιδιά, ότι οπωσδήποτε με θίγει πραγματικά αλλοιώνοντας αυτά που έχω πει, βάζοντας δίπλα μου μια φωτογραφία κάποιου που εικάζει κάποιος ότι για αυτόν έχω πει κάτι ή αλλάζει τα λεγόμενά μου, ειλικρινά θα κινούμαι νομικά πια. Το αποφάσισα. Να τελειώνει το παραμυθάκι αυτό. Όσο πουλήσατε με τον Λιάγκα κύριοι συνάδελφοι, πουλήσατε!

Σας έκανα μια δημόσια έκκληση χθες (δείτε εδώ τι συνέβη). Στο τέλος - τέλος αν δεν με χωνεύετε, γιατί με παίζετε ρε παιδιί μου; Αν διαφωνείτε με τις απόψεις μου, γιατί με παίζετε; Μην με αναπαράγετε! Λοιπόν, αφήστε με , έχω εγώ την εκπομπούλα μου εδώ πέρα για όσο την έχω ακόμα και θα λέω την γνώμη από εδώ. Μην ασχολείστε με εμένα σας παρακαλώ πάρα πολύ. Αν διαστρεβλώνετε λεγόμενα, θα κινούμαι νομικά. Το αποφάσισα χθες το βράδυ. Τέλος, δεν χαρίζω άλλα κάστανα. Κάνω τον βλάκα σε αυτόν τον χώρο, βάλλομαι όσο δεν έχει βληθεί κανένας στον χώρο αυτό. Υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά αντιμετώπισης, κάποια στιγμή αυτό το παραμυθάκι θα τελειώσει και θα κινούμαι νομικά. Ξαναπείτε, λοιπόν, κάτι ψεύτικο!», είχε πει χαρακτηριστικά πριν μερικές ημέρες.