«Αλλού το βαφτίζουμε bullying...» - Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τον ίδιο και την Κάτια Ταραμπάνκο

Δείτε την ανάρτηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Λιάγκας έχει πολλά ξεσπάσματα στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1, με αφορμή σχόλια που γίνονται προς το πρόσωπό του. Το γεγονός αυτό μάλιστα, έχουν σχολιάσει πολλές ψυχαγωγικές εκπομπές, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να αποκαλύπτει το λόγο που ο παρουσιαστής βρίσκεται σε αυτή την ψυχολογική κατάσταση.

«Εγώ όταν συνάντησα το Γιώργο, ο οποίος έχει υπάρξει συνεργάτης μου στο παρελθόν και είναι φίλος μου για πολλά χρόνια, και είναι αρκετά φορτισμένος. Ο Γιώργος είναι πολύ στεναχωρημένος για πολλούς λόγους. Και ένας εξ αυτών είναι...» - δείτε εδώ αναλυτικά την αποκάλυψη της.

Όπως φαίνεται λοιπόν, την Δευτέρα 13/11 μάλλον θα έχει ακόμη ένα ξέσπασμα, με αφορμή μια ανάρτηση που έκανε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στο Instagram για τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

Η ανάρτηση του Τριανταφυλλόπουλου και η απάντηση του Λιάγκα

«Τι στο καλό; Τόσο χάλια γίναμε οι υπόλοιποι; Για το στήθος που κρέμασε υπάρχει και ο Φουστάνος», έγραψε ο δημοσιογράφος σε ανάρτηση που έκανε με παλιό δημοσίευμα το οποίο αφορούσε την δήλωση που είχε κάνει η Κάτια Ταραμπάνκο για τον Γιώργο Λιάγκα, πως τον βρίσκει έναν από τους ωραιότερους άντρες - δείτε εδώ την δήλωση που είχε κάνει, αναλυτικά.

Ο παρουσιαστής λοιπόν που πληροφορήθηκε για την ανάρτηση, την δημοσίευσε στο δικό του προφίλ στο Instagram και έγραψε «Έγραψε ο γίγαντας της δημοσιογραφίας και της αισθητικής, ανασύροντας μια… προ τριετίας δήλωση. Αλλά είπαμε, σε ό,τι με αφορά είναι χιούμορ. Αλλού το βαφτίζουμε bullying».

Γιώργος Λιάγκας Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Έχει απειλήσει με μηνύσεις ο Λιάγκας

«Από χθες το βράδυ κάθισα και σκέφτηκα με τον εαυτό μου. Μέχρι τώρα είχα μια λογική στη ζωή μου, ότι ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και όλοι κρινόμαστε. Πλέον θεωρώ ότι, επειδή έχω και δύο παιδιά, ότι οπωσδήποτε με θίγει πραγματικά αλλοιώνοντας αυτά που έχω πει, βάζοντας δίπλα μου μια φωτογραφία κάποιου που εικάζει κάποιος ότι για αυτόν έχω πει κάτι ή αλλάζει τα λεγόμενά μου, ειλικρινά θα κινούμαι νομικά πια. Το αποφάσισα. Να τελειώνει το παραμυθάκι αυτό. Όσο πουλήσατε με τον Λιάγκα κύριοι συνάδελφοι, πουλήσατε!

Σας έκανα μια δημόσια έκκληση χθες (δείτε εδώ τι συνέβη). Στο τέλος - τέλος αν δεν με χωνεύετε, γιατί με παίζετε ρε παιδιί μου; Αν διαφωνείτε με τις απόψεις μου, γιατί με παίζετε; Μην με αναπαράγετε! Λοιπόν, αφήστε με , έχω εγώ την εκπομπούλα μου εδώ πέρα για όσο την έχω ακόμα και θα λέω την γνώμη από εδώ. Μην ασχολείστε με εμένα σας παρακαλώ πάρα πολύ. Αν διαστρεβλώνετε λεγόμενα, θα κινούμαι νομικά. Το αποφάσισα χθες το βράδυ. Τέλος, δεν χαρίζω άλλα κάστανα. Κάνω τον βλάκα σε αυτόν τον χώρο, βάλλομαι όσο δεν έχει βληθεί κανένας στον χώρο αυτό. Υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά αντιμετώπισης, κάποια στιγμή αυτό το παραμυθάκι θα τελειώσει και θα κινούμαι νομικά. Ξαναπείτε, λοιπόν, κάτι ψεύτικο!», είχε πει χαρακτηριστικά πριν μερικές ημέρες.