«Ο Γιώργος είναι πολύ στεναχωρημένος για...» - Η αποκάλυψη της Αφροδίτης Γραμμέλη για τον Λιάγκα

«Αυτό ήταν, γιατί ποτέ δεν...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Ο Γιώργος είναι πολύ στεναχωρημένος για...» - Η αποκάλυψη της Αφροδίτης Γραμμέλη για τον Λιάγκα

Η γνωστή δημοσιογράφος, Αφροδίτη Γραμμέλη, έκανε μία σημαντική αποκάλυψη στην πρωινή εκπομπή "Mega Καλημέρα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, σήμερα, Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, σε σχέση με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1, Γιώργο Λιάγκα.

Η αποκάλυψη της Αφροδίτης Γραμμέλη για το Γιώργο Λιάγκα

«Είχα μία συνάντηση με το Γιώργος Λιάγκα με αφορμή μία συνέντευξη ο Βαγγέλης Περρής στην εκπομπή μας και θα προβληθεί τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου. Θα γίνει ένας τηλεοπτικός σεισμός με αυτά, που είπε ο Βαγγέλης. Ωστόσο, εγώ όταν συνάντησα το Γιώργο, ο οποίος έχει υπάρξει συνεργάτης μου στο παρελθόν και είναι φίλος μου για πολλά χρόνια, και είναι αρκετά φορτισμένος. Ο Γιώργος είναι πολύ στεναχωρημένος για πολλούς λόγους.

Και ένας εξ αυτών είναι, ότι του έχει χρεωθεί, πως είναι "γυναικοφάγος", όπως μου είπε. Δηλαδή, ότι τρώει τις συμπαρουσιάστριες του (δείτε εδώ τι είχε πει η Μαρία Κορινθίου για την αποχώρησή της από την εκπομπή). Μου εξέθεσε, λοιπόν όλη την κατάσταση, ακριβώς πως έχουνε γίνει, αλλά και πως έχουν αποχωρίσει οι συνεργάτιδές του, που ήταν στην εκπομπή, από δίπλα του. Αυτό ήταν, γιατί ποτέ δεν "κάθισαν μαζί" να παρουσιάσουν την εκπομπή, ή κοινά θέματα.

Η αλήθεια είναι, ότι με βάση αυτά, που μου είπε ο Γιώργος, υπάρχει ένα κλίμα γύρω γύρω, που τον αδικεί και του χρεώνει πράγματα, τα οποία δεν είναι δικά του, διότι ποτέ δεν ασχολήθηκε με το εμπορικό κομμάτι της εκπομπής. Δεν τον ενδιαφέρει, όπως και κανένας εκ των συνεργατών του, γιατί φέτος έγινε μεταγραφή της Ελένης Βουλγαράκη, για να αναλάβει αυτό το κομμάτι.

Από την άλλη, έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ αυτό που γίνεται, γιατί θεωρεί, ότι όταν ο ίδιος κάνει κάποιο λάθος κατευθείαν σταυρώνεται και λιθοβολείται και από το χώρο το δικό μας, όπως και το αστείο της Ζαρίφη (δείτε εδώ τι έχει συμβεί)», σχολίασε η δημοσιογράφος.

Για όλους αυτούς τους λόγους, ο Γιώργος Λιάγκας τον τελευταίο καιρό έχει αρκετά ξεσπάσματα στην εκπομπή του (δείτε εδώ τι είχε πει για τους δημοσιογράφους).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτο περιστατικό με την Αφροδίτη Γραμμέλη σε παραλία γυμνιστών - Ενώ έκανε ηλιοθεραπεία, ερχόντουσαν...

«Ασχολείται ο ένας με τον άλλον, κάποια πράγματα, όπως...» - Αφοπλιστική η Αφροδίτη Γραμμέλη για την Ελένη Μενεγάκη και τη Φαίη Σκορδά

«Δεν είναι σήμερα κοντά μας» - Εκτός Mega Καλημέρα η Αφροδίτη Γραμμέλη

«Όταν σβήνουν οι κάμερες, ο ένας καρφώνει τον άλλον! Μιλάω για...» - "Κόλαφος" η Αφροδίτη Γραμμέλη

«Αυτό είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών! Έχουν δικαίωμα κάποιοι να παρεξηγούνται που τους λένε χοντρούς...» - Ξέσπασε ο Λιάγκας για την ανάρτηση του Τριανταφυλλόπουλου

Γιώργος Λιάγκας - Κατερίνα Καινούργιου: Κόκκινη γραμμή στις σχέσεις τους

«Μα τι είναι αυτό τώρα; Είναι δυνατόν να δημιουργείς αυτή την...» - Το ξέσπασμα της Αφροδίτης Γραμμέλη για τη Βάσω Λασκαράκη

«Αφορά νομίζω την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα! Το 2016 ο Αντώνης...» - Η αποκάλυψη της Γραμμέλη για την ανάρτηση του Κανάκη