«Ναταλία, δεν κάνουμε τέτοιες ερωτήσεις...» - Σοκαρισμένη η Δήμητρα Σιγάλα με την Αργυράκη

«Αυτό που σίγουρα μου αρέσει είναι να...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή ηθοποιός, Δήμητρα Σιγάλα, που βλέπουμε να πρωταγωνιστεί τον τελευταίο καιρό στη νέα δραματική σειρά "Ο Γιατρός" (δείτε εδώ τα σχόλια που συγκεντρώνει η σειρά στο Twitter), βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, "Καλύτερα δεν γίνεται", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, ωστόσο λίγο πριν αρχίσει ένα ιδιαίτερο περιστατικό διαδραματίστηκε μεταξύ εκείνης και της παρουσιάστριας, Ναταλίας Γερμανού, αλλά και της δημοσιογράφου, Ναταλίας Αργυράκη.

Αντέδρασε η Δήμητρα Σιγάλα στην ερώτηση της Ναταλίας Αργυράκη

Λίγο πριν αρχίσει η διαδικασία της συνέντευξης, όπως είθισται έγινε η προβολή ενός αφιερωματικού βίντεο κατά το τέλος του οποίου έγινε μία ερώτηση από τη δημοσιογράφο, που απευθυνόταν στην ηθοποιό, «Δήμητρα, από τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής σου, τι θα έσβηνες και τι θα κρατούσες οπωσδήποτε στη μνήμη σου;». Η συγκεκριμένη ερώτηση πυροδότησε το ενδιαφέρον της παρουσιάστριας και της έθεσε την ερώτηση εκ νέου, την οποία χαρακτήρισε και ως κόλαφο.

Η εν λόγω απορία προκάλεσε, όμως την αντίδραση της ηθοποιού, λέγοντας μάλιστα έντονα «Ναταλία, δεν κάνουμε τέτοιες ερωτήσεις, όμως». Ωστόσο, εκείνη τελικά απάντησε στο τι θα έσβηνε, «Σίγουρα θα έσβηνα μία άσχημη συνεργασία που είχα. Αρκεί αυτό που είπα, μια άσχημη συνεργασία που είχα. Θέλω από δω και πέρα να κάνω πράγματα με ανθρώπους που με αγαπάνε, με εκτιμάνε και φυσικά και εγώ τους σέβομαι και τους αγαπάω πολύ. Να δημιουργούνται ωραία πράγματα, ωραίες δουλειές. Οπότε θα έσβηνα αυτό».

«Όλοι μεγαλώνουμε... Αυτό που σίγουρα μου αρέσει είναι να μεταμορφώνομαι, να αλλάζω και κάθε φορά να μπορώ να κάνω καινούργια πράγματα και να με δοκιμάζουν οι σκηνοθέτες. Να μου δίνουν δηλαδή την ευκαιρία να το κάνω αυτό. Δεν θέλω την ταμπέλα του ίδιου, και νομίζω πως εναλλάσσομαι σε πολλούς διαφορετικούς ρόλους», κατέληξε η ηθοποιός.