Η πρώτη εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη στην κάμερα - Πλέον μπορεί να οδηγεί και να πηγαίνει το γιο του σχολείο (Βίντεο)

Πολύ ευχάριστα νέα!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ 31-05-2007 Opening bar restaurant
NDP/ 31-05-2007 Opening bar restaurant

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Αγγελίδης εδώ και αρκετά χρόνια δίνει την δική του μάχη με την υγεία του, για να ξεπεράσει τα προβλήματα, που υπέστη μετά από τροχαίο που είχε την Παραμονή Χριστουγέννων του 2017. Η μηχανή στην οποία επέβαινε, συγκρούστηκε με λεωφορείο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του. Οι πρώτες ημέρες ήταν πολύ δύσκολες με τον ίδιο να προσπαθεί να κρατηθεί στην ζωή.

Τελικά μετά από περίπου 60 ημέρες στην εντατική, κατάφερε να νικήσει τη μάχη που έδωσε. Σήμερα, μπορεί να έχει ξεπεράσει τα περισσότερα προβλήματα, ωστόσο, η ζωή του έχει αλλάξει ριζικά. Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη η οποία δεν τον αφήνει λεπτό μόνο του (δείτε τι είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της).

Το πόρισμα του ατυχήματος, όπως έγραφε δημοσίευμα του 2019, είναι πως το λεωφορείο κινήθηκε από τη δεξιά λωρίδα προς την αριστερή με σκοπό να στρίψει αριστερά στον δρόμο, ωστόσο, έκλεισε τον δρόμο στην μηχανή του που πήγαινε κανονικά στην πορεία της.

Σύμφωνα με την σύζυγό του, ο απολογισμός του τροχαίου ήταν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, 2 μήνες εντατική, 2 διασωληνώσεις, απώλεια 25 κιλών, 2 χρόνια σε κέντρο αποκατάστασης, 7 χειρουργεία στο κεφάλι, 1 χειρουργείο στα μάτια, 1 χειρουργείο στο λαιμό, 1 χειρουργείο στους αχίλλειους τένοντες, 1 χειρουργείο στο χέρι , ορθοδοντική θεραπεία 2 χρόνων και πολλές φυσικοθεραπείες, εργοθεραπείες και λογοθεραπείες.

Σήμερα, Κυριακή 11 Νοεμβρίου, πληροφορίες, από την εκπομπή "ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ", που παρουσιάζει ο Νάσος Γουμενίδης, που προβάλλεται στη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού "OPEN", ανέφεραν, πως πλέον μπορεί να κινείται και να πηγαίνει το παιδί του στο σχολείο με το αυτοκίνητο, κάτι που επιβεβαιώθηκε με σχετικό βίντεο, κάτι που είναι μία πολύ ευχάριστη είδηση για το δημοσιογράφο.

Η πρώτη εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη στην κάμερα

Ο δημοσιογράφος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της εκπομπής και το αντίστοιχο ρεπορτάζ, επιστρέφει σταδιακά στην καθημερινότητά του, πριν από το ατύχημα. Εκείνος έχει αρχίσει και περπατάει κανονικά, αλλά και οδηγεί το αυτοκίνητό του. Όλα αυτά συναποτελούν στο να μπορεί να πηγαίνει το παιδί του σχολείο. Η εκπομπή έδειξε πλάνα από την τωρινή ζωή του, όπου βγαίνει από το αυτοκίνητό του και μπαίνει στο σπίτι του.