Το κοινό στοιχείο που ενώνει τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Ούτε που το φανταζόμασταν...

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σήμερα, Κυριακή 12 Νοεμβρίου, έγινε γνωστές κάποιες πολύ ευχάριστες ειδήσεις σχετικά με την υγεία του γνωστού δημοσιογράφου, Κωνσταντίνου Αγγελίδη (δείτε εδώ πώς είναι σήμερα). Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί πολύ μετά από ένα τροχαίο την Παραμονή Χριστουγέννων του 2017. Έκτοτε έχει χρειαστεί να κάνει πολλά χειρουργεία και αρκετές φυσιοθεραπείες.

Από την άλλη πλευρά, ευχάριστα είναι και τα νέα για τη ζωή του γνωστού προπονητή θαλάσσιων σπορ και ηθοποιού, Γιώργου Αγγελόπουλου, ο οποίος σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί, καρπό του έρωτά του με τη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση (δείτε εδώ την ανακοίνωσή τους). Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 24 Σεπτεμβρίου.

Οι δύο αυτοί άνθρωποι πέρα από το γεγονός, πως είναι πολύ αγαπημένοι από το τηλεοπτικό κοινό, και πλέον και οι δύο είναι σε μία καλή φάση της ζωής του, έχουν ένα κοινό στοιχείο, που κανένας δεν ξέρει, ή μάλλον δεν ήξερε μέχρι σήμερα. Σήμερα, Κυριακή 11 Νοεμβρίου, πληροφορίες, από την εκπομπή "ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ", που παρουσιάζει ο Νάσος Γουμενίδης, και η οποία προβάλλεται στη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού "OPEN", ανέφεραν τι είναι αυτό που τους ενώνει μοιραία.

Τι είναι αυτό που ενώνει τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη με τον Γιώργο Αγγελόπουλο;

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του, να υπενθυμίσουμε, πως γνωρίστηκαν, καθώς είχαν τον ίδιο πνευματικό ιερέα, ο οποίος επρόκειτο να τους παντρέψει. Ωστόσο, ο πάτερ Δημήτρης Λουπασάκης έχει απομακρυνθεί από τον ιερό ναό εδώ και περίπου ένα χρόνο. Ο ιερέας δεν έχει πάρει ούτε άδεια είναι συμπροσευχόμενος στο μυστήριο, ούτε να ευλογήσει τα στέφανα του ζευγαριού με Τίμιο Ξύλο, όπως οι ίδιοι επιθυμούσαν, δημιουργώντας πρόβλημα. Παρόλα αυτά, είναι σχεδόν βέβαιο, πως θα παρευρίσκεται στην τελετή, αφού η κόρη του, Ειρήνη Λουπασάκη θα είναι μία εκ των δύο κουμπάρων, όπως αναγράφεται και στο προσκλητήριο του γάμου τους, μαζί με τον ποινικολόγο, Αναστάσιο Ντούγκα.

Πριν αποσυρθεί από τα καθήκοντά του ο ιερέας, δε γνώρισε μόνο τον Ντάνο με τη Δήμητρα Βαμβακούση, αλλά σύμφωνα με την επί χρόνια σύντροφο του δημοσιογράφου, Εβελίνα Βαρσάμη, ήταν εκείνος που τον ευλόγησε και ανάρρωσε γρήγορα. Ο πάτερ Δημήτριος είναι ένας άγιος άνθρωπος, τον οποίο θα έπρεπε να συναντήσουν, ώστε να δώσει την ευχή του στον βαριά τραυματισμένο σύζυγό της, είχαν πει στη γυναίκα του.

Έτσι, λοιπόν, όπως ανέφερε και το ρεπορτάζ της εκπομπής οι δύο άνδρες έχουν τον ίδιο πνευματικό.