«Όλα αυτά τα σχόλια δεν...» - Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Γιάννη Στάνκογλου για τα social media

«Με ρωτάνε συνέχεια στο δρόμο για...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο αγαπημένος και αρκετά δημοφιλής ηθοποιός, Γιάννης Στάνκογλου, που τον παρακολουθούμε στη νέα δραματική σειρά εποχής "Το Ναυάγιο", βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, "Ακόμα δεν είδες τίποτα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο δημοσιογράφο, Κώστα Τσουρό. Μεταξύ άλλων μίλησε για τη σειρά, τα πρώτα του βήματα στο χώρο της υποκριτικής, αλλά και για τη σχέση του με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Γιάννη Στάνκογλου

«Με ρωτάνε συνέχεια στο δρόμο για τη σειρά, αλλά εγώ δε λέω τίποτα. Ο ρόλος, που υποδύομαι έχει ένα πολύ σκοτεινό παρελθόν (δείτε τι είχε πει για το χαρακτήρα του). Μπήκα στην υποκριτική σχολή, επειδή έμαθα, ότι κάνουν ωραία πράγματα, στο δεύτερο έτος, είπα αυτό θέλω να κάνω. Μπαίνω με πολύ θετική διάθεση στις συνεργασίες μου, θέλω να υπάρχει καλό κλίμα στη δουλειά μου.

Σε σχέση με τις κοινωνίες και σε ποια κοινωνία μεγάλωσα, υπήρξα και αντισυμβατικός. Ήμουν τέτοιο παιδί, και ακόμα νομίζω, ότι είμαι, ίσως τώρα να έχουν λειάνει λίγο οι γωνίες μου. Σίγουρα έχει να κάνει, με το ότι μεγαλώνω, σίγουρα έχει να κάνει με το ότι έχω δύο παιδιά, σίγουρα έχει να κάνει με κάποιες ανασφάλειες, για τις οποίες μπορεί να μη μιλάς όσο θα ήθελες να μιλάς δημόσια για πράγματα, τα οποία συμβαίνουν γύρω σου. Όχι από φόβο, σώνει και καλά, αλλά γιατί δεν βλέπεις κιόλας γύρω σου και κάποιους άλλους, για να μιλήσεις λίγο παραπάνω.

Βέβαια, και έχω νιώσει να βάλλεται μια άποψη μου, πολλές φορές. Πολλές φορές και δημόσια. Είχα κάνει κάποια στιγμή μια δήλωση στο Facebook, εν μέσω καραντίνας που η αστυνομία ήταν πάρα πολύ σκληρή γενικά με πολλά περιστατικά, που είχαν συμβεί τότε. Μου την έπεσαν λοιπόν, πάρα πολλοί άνθρωποι, και ανώνυμοι και επώνυμοι, από κάτω.

Όλα αυτά τα σχόλια δεν τα παίρνω και πολύ σοβαρά. Δεν τα διαβάζω κατ’ αρχήν ή μου τα λένε κάποιοι άνθρωποι, γιατί δεν θέλω να μπω να τα δω, κάπως με μαυρίζουν. Όπως και να ‘χει όμως σε επηρεάζουν λίγο. Λες, "ωπα ρε φίλε, είδα κάτι το οποίο συνέβη μπροστά σε μένα και μπροστά στα παιδιά μου, γιατί μου το ακυρώνεις;". Αφού αυτό συνέβη δηλαδή μπροστά μου, γιατί εσύ θεωρείς ότι δεν συνέβη; Στα παιδιά μου μιλάω με πολύ ειλικρίνεια και ευθύτητα», εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός.