Το Ναυάγιο: «Ο Ιπποκράτης θα ερωτευθεί την...» - Ο Γιάννης Στάνκογλου δίνει αποκαλυπτικό spoiler για τη συνέχεια της σειράς

«Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα, γιατί...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο: «Ο Ιπποκράτης θα ερωτευθεί την...» - Ο Γιάννης Στάνκογλου δίνει αποκαλυπτικό spoiler για τη συνέχεια της σειράς

Η νέα δραματική σειρά εποχής, Το Ναυάγιο, που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό του MEGA, έχει προκαλέσει ήδη το ενδιαφέρον του κοινού (δείτε εδώ τι θα γίνει στο αποψινό 10/10 επεισόδιο) και σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Γιάννης Στάνκογλου έκανε μία σημαντική αποκάλυψη για τη συνέχεια της σειράς.

Τι είπε ο ηθοποιός της σειράς για τις εξελίξεις που έρχονται

Ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος υποδύεται τον Ιπποκράτη εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα", πως ο ήρωάς ρου είναι αυτός που θα σώσει πολλές ψυχές από το ναυάγιο του πλοίου.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα, γιατί είναι ένας χαρακτήρας που έχει πάρα πολλές ανατροπές και είναι κάτι που με ενδιαφέρει και το θέλω πάρα πολύ στη δουλειά μου», εξήγησε για το χαρακτήρα του στη σειρά. Ο ρόλος του, μάλιστα έχει μόνο ένα κοινό στοιχείο με τον ίδιο, και αυτό είναι το αίσθημα του καθήκοντος, «ότι θέλω να κάνω σωστά τη δουλεία μου».

Ο Ιπποκράτης θα πάει μετά το ναυάγιο σε μία πάρα πολύ δύσκολή νύχτα, μέσα στη φουρτούνα να σώσει όσους ανθρώπους μπορεί. Μία από τις ψυχές που θα καταφέρει να σώσει είναι και η Ειρήνη, την οποία υποδύεται η Αναστασία Παντούση. Μία κοπέλα που κυνηγάει τα όνειρά της, ξεκινάει ένα ταξίδι για το Παρίσι με το σύζυγό της, ώστε να πουλήσουν τα αρώματα, που έχουν φτιάξει οι ίδιοι. Όμως, η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνους, περιγράφει ο ηθοποιός.

Ο Ιπποκράτης θα σώσει την Ειρήνη, θα την γνωρίσει και θα την ερωτευτεί. «Πάντα είναι και πιο διαβασμένος από εμένα», σημείωσε για το γιο του στη σειρά, ο οποίος είναι 10 ετών και μένει με τον πατέρα του, αφού τον εγκατέλειψε η μητέρα του, για να ζήσει με έναν άλλον άνδρα.

Ο ηθοποιός μαρτύρησε μεταξύ άλλων, πως πλησιάζουν τα επεισόδια, στα οποία πολύ σύντομα θα δούμε την Ειρήνη και τον Ιπποκράτη να έρχονται πολύ κοντά μετά τη διάσωση της κοπέλας, και εκείνος να την ερωτεύεται.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της εκπομπής:

Τι είπε η Αναστασία Παντούση για το ρόλο της;

Η τηλεοπτική Ειρήνη δήλωσε, πως θαυμάζει πολύ την ηρωίδα που υποδύεται, καθώς έχει πολλά όνειρα και φιλοδοξίες και πριν το ναυάγιο και μετά. Παράλληλα, πρόσθεσε «είναι ένα τραγικό πρόσωπο». Μάλιστα, σημείωσε, ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων φοβήθηκε λόγο των πολύωρων γυρισμάτων στη θάλασσα με τα πολλά κύματα. Ενώ, κατέληξε, ότι θα έχει πολλές ανατροπές η ζωή της, που θα κληθεί να αντιμετωπίσει.