«Θα λέω ό,τι γουστάρω, αλλιώς θα σας κλείσω το τηλέφωνο» - Έξαλλος ο Αλέξης Κούγιας στον αέρα του Happy Day για την σύλληψη της Εύης Βατίδου

Σε δύσκολη θέση η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θα λέω ό,τι γουστάρω, αλλιώς θα σας κλείσω το τηλέφωνο» - Έξαλλος ο Αλέξης Κούγιας στον αέρα του Happy Day για την σύλληψη της Εύης Βατίδου

Για την σύλληψη της Εύης Βατίδου μίλησε ο Αλέξης Κούγιας το πρωί της Δευτέρας 13/11 στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, με τον ίδιο να βρίσκεται σε μεγάλη ένταση, χωρίς να μπορεί αρχικά να διαχειριστεί τον θυμό του. Αφού πήρε τον χρόνο του, ωστόσο, εξήγησε αναλυτικά τι συνέβη και δηλώνει πως η πρώην σύζυγός του είναι το πραγματικό θύμα (δείτε εδώ το χρονικό του ατυχήματος).

Οι νέες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την σύλληψη της Εύης Βατίδου

«Αυτός ο αλήτης την οδήγησε στα κατσάβραχα, την έβρισε χυδαία και την...», ανέφερε αρχικά ο ποινικολόγος, με την παρουσιάστρια να επισημαίνει: «Σας παρακαλώ κύριε Κούγια να αποφύγουμε τους χαρακτηρισμούς». Ο ίδιος, ωστόσο, βρισκόταν σε ένταση και φώναξε: «Θα πω αυτά που θέλω, αλλιώς θα σας κλείσω το τηλέφωνο», με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να προσπαθεί να κρατήσει μία ισορροπία, λέγοντας: «Να αποφύγουμε μόνο τους χαρακτηρισμούς...».

«Θα λέω ό,τι γουστάρω», της απάντησε τότε εκείνος, αλλά αντιλήφθηκε πως έπρεπε να χαμηλώσει τον τόνο της φωνής του και να ηρεμήσει και έπειτα προχώρησε σε δηλώσεις για το ατύχημα και όσα συνέβησαν. Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος υποστηρίζει πως η πρώην σύζυγός του είναι «το απόλυτο θύμα», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, κι αυτό γιατί η γυναίκα που τραυματίστηκε, αλλά και ο σύντροφός της που ήταν μαζί αναφέρουν πως εκείνη είχε σκοπιμότητα πίσω από τις κινήσεις της, ενώ δηλώνουν πως η Εύη Βατίδου έτρεχε πολύ, κάτι που δεν είναι δυνατόν εφόσον η περιοχή ήταν δύσβατη.

Παράλληλα, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως πραγματοποιήθηκε αιμοληψία και αλκοτέστ και τα αποτελέσματα ήταν καθαρά, επομένως η μητέρα των παιδιών του δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών. Επικοινώνησε, μάλιστα, με την οικογένεια του θύματος, καθώς βρέθηκε στα επείγοντα την ώρα που της τοποθετούσαν γύψο στο χέρι και στο πόδι και η αδερφή του δράστη ανέφερε πως δεν μπορεί να καταλάβει τι συνέβη, ενώ η κόρη της τραυματία παρέμενε ψύχραιμη.

Αυτό που σοκάρει στην συγκεκριμένη υπόθεση, και ήταν άγνωστο μέχρι στιγμής, είναι το γεγονός πως η μηχανή που φέρεται πως εμβόλισε το πρώην μοντέλο εξαφανίστηκε, αφού η 57χρονη και ο καλός της την πήραν και έφυγαν, κάτι που αποτελεί εμπόδιο για την έρευνα των Αρχών.

Δείτε εδώ πότε θα απολογηθεί τελικά η Εύη Βατίδου.